Οι δύο τομείς στους οποίους εμφανίστηκε βελτιωμένος ο Άρης…

Η συνολική εικόνα του Άρη στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν σαφώς καλύτερη και πιο ουσιαστική από αυτές των τελευταίων αγωνιστικών.

Το ξεκίνημα του Άρη στο παιχνίδι ναι μεν είχε κατοχή μπάλας και πρωτοβουλία κινήσεων, ωστόσο, μέχρι και το 25ο λεπτό ήταν εμφανής η δυσκολία που εμφάνισε στο transision game. Στην γρήγορη, δηλαδή, μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

Αυτό άλλαξε άρδην μετά το εικοσάλεπτο, όταν και ο Σανιά -κατά κύριο λόγο- βρήκε τα πατήματα του στον (κακό) αγωνιστικό χώρο και πήρε πρωτοβουλίες.

Από το μισό κι έπειτα του πρώτου μέρους οι κίτρινοι αύξησαν κατακόρυφα την πίεση τους στην πρώτη μπαλιά των αντιπάλων, ενώ εκμεταλλεύτηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό και τις στημένες φάσεις.

Από στημένη μπάλα, άλλωστε, προήλθαν το πρώτο και το τελευταίο γκολ του Άρη. Το τέρμα του Σουνα, μάλιστα,ήταν το πρώτο γκολ φέτος στο πρωτάθλημα από απευθείας χτύπημα φάουλ

Στους δύο αυτούς τομείς έπεσε το βάρος καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις με την δουλειά που έγινε να αποδίδει εν τέλει “καρπούς” στα Γιαννιτσά.

To Top