ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι εγχώριες περιπτώσεις που ενδεχομένως απασχολήσουν σοβαρά τον Άρη…

Μία αγωνιστική απέμεινε για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και στον Άρη έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η μεταγραφική αναζήτηση στο εξωτερικό συνεχίζεται και ανάλογα με τα αποτελέσματά της θα καθορίσει και το τι μέλει γενέσθαι με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους από την Ελλάδα.

Αρκετά ονόματα κατά καιρούς γράφτηκαν για τον Άρη και ακόμα περισσότερα θα γραφτούν το επόμενο διάστημα, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” θα ενισχυθούν σε συγκεκριμένες θέσεις. Παίκτες από την ελληνική αφορά προτείνονται συνεχώς, όπως και από το εξωτερικό, καθώς το δέλεαρ της συμμετοχής του Άρη στην Ευρώπη, είναι μεγάλο για τον καθένα.

Μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως να απασχολήσει έντονα, είναι αυτή του Φακούντο Μπερτόλιο (φώτο), αν και ο Αργεντινός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο κι άλλων ομάδων από την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο, στην οποία είχε αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ. Ενώ και η Λαμία κάνει την δική της προσπάθεια να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος είναι στη λίστα των ιθυνόντων των “κιτρινόμαυρων”, όμως αγωνίζεται σε μία θέση, όπου στον Άρη αυτή τη στιγμή έχουν αρκετούς παίκτες, έχοντας ως προτεραιότητα να ξεκαθαρίσουν αρχικά το μέλλον τους στην ομάδα.

Παράλληλα, θεωρείται σίγουρο ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα κινηθούν, μεταξύ άλλων για την απόκτηση ενός πορτιέρο, προκειμένου να ισχυροποιήσουν τις επιλογές τους κάτω από τα δοκάρια.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΡΑΝΟΦ

Ο Χουλιάν Κουέστα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ήδη συμφώνησε προφορικά να το επεκτείνει μέχρι και το 2021 και είναι η βασική επιλογή του Άρη για τη θέση Νο1, έχοντας άλλωστε φέτος το… απόλυτο 29Χ29 στο πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, στο κιτρινόμαυρο ρόστερ είναι ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, (αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όταν αποβλήθηκε ο Κουέστα και στον αγώνα κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων), ενώ το συμβόλαιο του 36χρονου Γιώργου Καντιμοίρη ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα συνεχίσει.

Ήδη στο πλαίσιο των αναζητήσεων ενός αξιόπιστου πορτιέρο για την νέα αγωνιστική περίοδο, προέκυψαν σενάρια συνεργασίας του Άρη με τον Μπόγιαν Σαράνοφ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Λαμία. Ο 31χρονος τερματοφύλακας είναι έμπειρος και πρωταγωνιστής φέτος σε πολλά παιχνίδια της Λαμίας, με αποκορύφωμα αυτά του κυπέλλου.

Προς το παρόν πάντως, οι αναζητήσεις του Άρη θα κινηθούν σε περιπτώσεις τερματοφυλάκων, που θα είναι είναι αρκετά νεότεροι και θα εξαντλήσουν όλες εκείνες τις επιλογές που θα προκύψουν πριν από την τελική απόφαση.

Οι δύο αυτές περιπτώσεις δεν είναι και οι μοναδικές που απασχόλησαν ή θα απασχολήσουν τον Άρη. Προτεραιότητα ναι μεν είναι η αγορά του εξωτερικού, αλλά και εντός συνόρων υπάρχουν αξιόλογες επιλογές…

To Top