ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτεραιότητα στον Άρη η απόκτηση ενός επιθετικού…

Οι πρώτες κινήσεις από πλευράς Άρη για την ενίσχυσή του το καλοκαίρι έχουν ήδη γίνει και θα είναι πολύ πιο έντονες τις επόμενες μέρες…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” θεωρείται δεδομένο πως θα αναζητήσουν έναν επιθετικό περιοχής, προκειμένου να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης τους.

Ο Νικολά Ντιγκινί πάλεψε όλη τη χρονιά, ήταν φιλότιμος, αλλά είναι λογικό να μην μπορεί να αντεπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις της θέσης, καθώς δεν είναι η φυσική του.

Ο Χαμζά Γιουνές από την άλλη είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, παρότι κατάφερε και πέτυχε μέχρι στιγμής 8 γκολ, ενώ είχε άλλα τόσα… δοκάρια.

Επίσης, μένει να αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου. Παίκτης που έδειξε μεγάλη αυτοθυσία, να αγωνιστεί τραυματίας σε περίοδο που η ομάδα είχε ανάγκη από έναν επιθετικό, καθώς είχε… ξεμείνει.

Όποιο κι αν είναι το μέλλον των διαθέσιμων επιθετικών, αυτή στιγμή στιγμή, θεωρείται δεδομένο πως ο Άρης θα αναζητήσει έναν φορ περιοχής, με διαφορετικά φυσικά στοιχεία από αυτά που έχει ο Χαμζά Γιουνές, για τον οποίο υπενθυμίζουμε πως έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

To Top