ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι εκκρεμότητες του Άρη για την αδειοδότηση (photo)

Μετά τις πληροφορίες από την Αθήνα ότι το ΤΑΠ Άρης δεν πήρε αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, λόγω ελλιπών στοιχείων, ο πρώην πρόεδρος του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΠ, Κώστας Γαβριηλίδης, θέλησε να διευκρινίσει τους λόγους για τους οποίους ο φάκελος του Άρη θα επανεξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ.

Όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στο PRESSARIS:

«Η ασφαλιστική ενημερότητα λήγει στις 24 Αυγούστου, ενώ η φορολογική έληξε στις 30 Ιουλίου και πρέπει ν΄ αποσταλεί νεότερη. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδριάζει κάθε 10-14 ημέρες, όπου αναμένεται το τυπικό θέμα της αδειοδότησης. Ο φάκελός μας περιλαμβάνει πλήρη τα θέματα».

Βάσει των παραπάνω, λοιπόν, οι «κίτρινοι» έχουν – τουλάχιστον μέχρι τις 24/8 – ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά όχι φορολογική, την οποία αν είχαν προσκομίσει, θα είχαν συμπεριληφθεί στα άλλα επτά ΤΑΠ, στα οποία δόθηκε το «πράσινο» φως για αδειοδότηση.

Μέχρι την επόμενη συνεδρίαση οι άνθρωποι του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου έχουν χρόνο στη διάθεσή τους για να κινήσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε ν΄ αποκτήσουν φορολογική ενημερότητα, την ίδια ώρα, πάντως, που υπάρχουν και άλλα πολλά «καυτά» και «ανοιχτά» μέτωπα στην ομάδα, που δεν βρίσκουν τη λύση τους.

To Top