ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Πολύ μεγάλος σύλλογος ο Άρης, δεν έχει σημασία που αγωνίζεται»

O ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας Αλέξανδρος Κόντος και μίλησε για την απόφαση της ΕΕΑ να υποβιβαστεί την ομάδα του, για τον Φάμπιο και για το φερόμενο ενδιαφέρον του Άρη για τον ίδιο.

Aναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την απόφαση της ΕΕΑ να υποβιβάσει την Κέρκυρα: «Μια πολύ δύσκολη εμπειρία για όλους. Κάτι πρέπει να γίνει. Είναι απαράδεκτο όλο αυτό που εχει συμβεί με την ομάδα. Πιστεύω την διοίκηση, έχει δίκιο και ελπίζω ότι θα βρει το δίκιο της. Δεν υπάρχει αβεβαιότητα στην ομάδα, η διοίκηση όλο αυτό το διάστημα μας κράτησε ενωμένους και στο τέλος θα δικαιωθεί για τον αγώνα που κάνει ώστε η ομάδα να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ».

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Δεν έχω μπει καν σε διαδικασία να αναζητήσω ομάδα γιατί περιμένω πρώτα το τι θα γίνει με την Κέρκυρα. Αλλά σίγουρα όταν μια ομάδα σαν τον Άρη με μεγάλη ιστορία και κόσμο σε θέλει λόγω της βαρύτητας που έχει ως ομάδα δεν κοιτάς σε ποια κατηγορία αγωνίζεται».

Για τον Φάμπιο: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, θα βοηθήσει τον Άρη, δε θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά του, είναι γρήγορος, ξέρει μπάλα δεν του λείπει κάτι και θα βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

 

To Top