Οι ελπίδες για την 6η θέση μειώθηκαν, αλλά υπάρχουν ακόμα

Οι πιθανότητες για την κατάκτηση της έκτης θέσης στην κανονική διάρκεια μειώθηκαν ακόμα περισσότερο μετά τις νίκες του ΚΑΟΔ και του Απόλλωνα Πατρών, αλλά ο Άρης οφείλει να παλέψει μέχρι τέλους για τον συγκεκριμένο στόχο, αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι κίτρινοι με ρεκόρ 8-12 βρίσκονται σήμερα τρεις νίκες πίσω από τον ΚΑΟΔ (11-10) και μία νίκη πίσω από τον Απόλλωνα (9-12). Το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο, ουδείς το αμφισβητεί αυτό, όμως οι παίκτες του Άρη θέλουν να δείξουν σήμερα ότι είναι ικανοί να διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά και να κάνουν ένα εξαιρετικό φίνις στη κανονική διάρκεια.

Το πρόγραμμα του Άρη δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε μπορεί να πει κανείς ότι είναι δύσκολο, όταν έχει να αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό και τα Τρίκαλα στο Αλεξάνδρειο και τους Ηλυσιακό, Ίκαρο και Κολοσσό εκτός έδρας. Αν μη τι άλλο έχει δείξει ο φετινός Άρης ότι μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας και καλύτερους αντιπάλους, αλλά έχει δείξει και… αφέλεια με ήττες τύπου Απόλλωνα ή Κολοσσού.

 

To Top