ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι (εναλλακτικές) επιλογές του Χαριστέα, αποφασίζει με Καρυπίδη…

Οι επαφές με τον Γκούτι οδήγησαν σε… αδιέξοδο, καθώς ανάμεσα στον Ισπανό και τον Άρη, υπήρξε αγεφύρωτο “χάσμα” στο οικονομικό σκέλος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Πλέον, Άγγελος Χαριστέας και Θοδωρής Καρυπίδης θέτουν σε εφαρμογή το plan b, εξετάζοντας όλες τις εναλλακτικές επιλογές, καθώς είχαν ρίξει το βάρος τα τελευταία 24ωρα, στον άλλοτε άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το επεσήμανε ξανά άλλωστε χθες ο Θοδωρής Καρυπίδης στην εκδήλωση που έγινε στην ΔΕΘ: “Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με 2-3 προπονητές, ναυάγησε με τον Γκούτι, πάμε παρακάτω. Θα πάμε με Τερζή με τον Παναθηναϊκό και θα δούμε”.

Ο Άγγελος Χαριστέας προσπαθεί να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή και ταυτόχρονα να έρθει σε συμφωνία μαζί της, για να τελειώσει οριστικά το θέμα του διαδόχου στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο. Ενεργοποιεί και πάλι τις γνωριμίες του σε Γερμανία και Ολλανδία, προκειμένου να υπάρξει… λευκός καπνός.

Οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης πολλές και όλες εξετάζονται προσεκτικά, ενώ ήδη βρίσκονται σε επαφή με αυτούς που οι ίδιοι έχουν θέσει ψηλά πλέον στη λίστα του, εδώ και μέρες.

Ο Γκούτι κρίθηκε δικαιολογημένα υπερβολικά ακριβός, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον Μπρούνο Λαμπαντία, αν και μιλάμε για έναν πολύ έμπειρο προπονητή, με ικανότητες και παραστάσεις στα 51 του χρόνια.

Προτάθηκαν μεταξύ (πολλών) άλλων, οι Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ και Ζντένεκ Σκάζνι. Ο 62χρονος πλέον Τσέχος τεχνικός είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τους πάγκους των ΟΦΗ και Παναθηναϊκού τις σεζόν 2002-03 και 2004-05 αντίστοιχα.Πέρσι θήτευσε στη Σπάρτα Πράγας, από την οποία αποχώρησε τον Μάιο και έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα.

Συν τις άλλοις, ισπανικά ΜΜΕ, έκαναν λόγο χθες για ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων” για τον 40χρονο, Ζεράρ Λόπεζ, που πέρα από την Εθνική Καταλονίας και την Μπαρτσελόνα Β΄, δεν έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής, από σύλλογο…

Οι επιλογές αυτή τη στιγμή, είναι πολλές, είτε τις ξεχώρισαν οι άνθρωποι του Άρη, είτε προτάθηκαν. Ζητούμενο να γίνει άμεσα η καλύτερη δυνατή επιλογή, για να έχουν οι “κιτρινόμαυροι” τα επόμενα 24ωρα τον νέο τους προπονητή…

 

To Top