Οι ενδείξεις οδηγούν σε συμφωνία Άρη – Τσαλδάρη!

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης δεν έχει βάλει την υπογραφή σε συμβόλαιο του Άρη. Ακόμα. Δεν έχει συμφωνήσει με τους κίτρινους. Ακόμα. Είναι, όμως, οι ενδείξεις που προκύπτουν από το ρεπορτάζ και οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Έλληνας γκαρντ θα επιστρέψει – εύκολα ή δύσκολα – στο Αλεξάνδρειο!

Η πρώτη ένδειξη είναι η δήλωση του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τον Τσαλδάρη. “Είμαστε πολύ κοντά του. Οι άνθρωποι του Άρη θα έχουν κάνει μια υπέρβαση αν τον φέρουν. Θα είναι ένας παίκτης από τον οποίο θα έχουμε πολλαπλά οφέλη. Είναι Έλληνας, ξέρει την ομάδα, είναι αγαπητός στο κοινό. Είναι παίκτης που θα ταιριάξει στην ομάδα, ξέρει τις συνθήκες του Παλέ”.

Η δεύτερη ένδειξη είναι ότι ο ίδιος ο Τσαλδάρης επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη. Δηλώσεις δεν θέλει να κάνει και ορθώς πράττει, όμως από το περιβάλλον του παίκτη αυτό που προκύπτει είναι ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία έκανε τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του.

Από τον Άρη προκύπτει πως οι συζητήσεις για το οικονομικό σκέλος της επικείμενης συνεργασίας βρίσκονται σε καλό σημείο και συνεχώς βελτιώνονται. Είναι γεγονός πως όντως θα γίνει υπέρβαση για να υπογράψει ο Τσαλδάρης, αλλά αυτή η υπέρβαση είναι αποτέλεσμα και της θέλησης του παίκτη να επιστρέψει.

Την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Θα γίνει ένα ακόμα τηλεφωνικό ραντεβού στο οποίο θα αναλυθούν λεπτομέρειες της συνεργασίας και από αυτό ίσως προκύψει και οριστική συμφωνία. Αυτή η επικοινωνία αναμένεται σήμερα το απόγευμα!

Πάντως είναι γεγονός πως ο Τσαλδάρης έχει στο μυαλό του τον Άρη και ήδη έχει αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες για την ομάδα, για τους παίκτες και όχι μόνο… Με ότι αυτό συνεπάγεται…

Επειδή, όμως, μιλάμε για διαπραγματεύσεις επαγγελματία αθλητή με ανώνυμη αθλητική εταιρεία, αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

To Top