Ο Αλεξανδρής σκιαγραφεί Τζέιμς και Κρούσιτς

Ικανοποιημένος από τις δύο προσθήκες, που ίσως γίνουν τρεις εντός του σαββατοκύριακου, είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που ευελπιστεί πως οι Τζέιμς και Κρούσιτς θα αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα του Άρη ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξεκινούν την προσεχή Τετάρτη.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στο PRESSARIS.gr για τους δύο παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει η ομάδα. Για τον Ντομινίκ Τζέιμς τόνισε πως “από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να πάρουμε τον Μάντζαρη ή τον Σλούκα, ο Ντομινίκ ήταν ένας από τους παίκτες που κοιτούσαμε. Είναι ένας καλός πόιντ γκαρντ, πιέζει καλά τη μπάλα. Πήραμε πληροφορίες από τον Σάσο Βεζένκοφ, τον πατέρα του Αλέξανδρου, ο οποίος τον ξέρει, γιατί τον επέλεξε πέρσι στη Λουκόιλ. Η ομάδα ήθελε να τον κρατήσει, αλλά ήρθαν σε ρήξη γιατί είχε τραυματιστεί και ενώ οι Βούλγαροι ήθελαν η εγχείριση να γίνει εκεί, αυτός προτίμησε να την κάνει στην Αμερική. Είναι ένας παίκτης που και οργανώνει και σκοράρει, όταν χρειαστεί. Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ”.

Από τη στιγμή που έρχεται ο Τζέιμς, αυτόματα… φεύγει ο Ντάριλ Γουότκινς. Την θέση του στη ρακέτα πήρε ο Ματέι Κρούσιτς για τον οποίο ο Αλεξανδρής υπογράμμισε πως “βρήκαμε έναν δουλευταρά παίκτη, για τον οποίο συλλέξαμε πληροφορίες από τον Ζντοβτς που τον ξέρει και βλέποντας την ομάδα μας στο μεταξύ μας φιλικό είπε ότι θα μας βοηθήσει. Μας είπε πολύ καλά λόγια, ότι είναι καλό παιδί, είναι καθαρός σέντερ. Από την αρχή είχαμε πει ότι θέλαμε έναν τέτοιο παίκτη. Ελπίζουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να μας βοηθήσει και αυτός”.

To Top