ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα “ζεστάνουν” ακόμα περισσότερο τον κόσμο!

Τα εισιτήρια διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι από χθες στην διάθεση του κόσμου και ήδη η πρώτη μέρα δημιούργησε ικανοποίησης στις τάξεις της διοίκησης.

Πολλοί φίλοι του Άρη, παρά το κλίμα αβεβαιότητας για το αν θα μπορούν να παρακολουθήσουν από την αρχή του πρωταθλήματος τους αγώνες λόγω κορωνοϊού, δεν πτοήθηκαν και ήδη έσπευσαν να ανανεώσουν τα διαρκείας τους.

Τις επόμενες μέρες οι ιθύνοντες του Άρη περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη κίνηση, καθώς αναμένονται και ανακοινώσεις που θα “ζεστάνουν” ακόμα περισσότερο τον κόσμο.

Απομένει το τυπικό, για την άρση του μεταγραφικού ban, καθώς έχουν σταλεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην FIFA, τόσο για τους διακανονισμούς που έγιναν και πληρώθηκαν οι αμαρτίες της παλιάς ΠΑΕ, όσο και για το θέμα του Ντουρμισάι.

Η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει επίσημα στις 3 Αυγούστου και στον Άρη θέλουν να προχωρήσουν στις πρώτες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να σπρώξουν τον κόσμο όλο και πιο πολύ προς την αγορά των διαρκείας.

Είναι άλλωστε “ζεστό χρήμα” που μπαίνει άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ, κάτι πολύ σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας σε όλα τα μέτωπα.

To Top