ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επαφές Άρη-Αυλωνίτη, το “ραντεβού” με την άρση του ban και η… Γερμανία

Ο Τάσος Αυλωνίτης παραμένει σταθερά ψηλά στην λίστα του Άρη για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εδώ και καιρό εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα αμυντικό που έχει ολοκληρώσει την θητεία του στην Στουρμ Γκρατς και είναι ελεύθερος.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν επαφές του Άγγελου Χαριστέα με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, όπου και μεταφέρθηκε η εκατέρωθεν επιθυμία για συνεργασία.

Αυτό που περιμένει η πλευρά του Τάσου Αυλωνίτη, είναι να γίνει από τον Άρη η άρση του ban, προκειμένου να συζητήσουν σε πιο επίσημο επίπεδο. Αλλωστε, αυτό μεταφέρθηκε και από την πλευρά του Άγγελου Χαριστέα προ ημερών, σε αυτή του παίκτη.

Ωστόσο, ο Άρης δεν “παίζει” μόνος του για τον Αυλωνίτη. Πρόταση επίσημη αναμένεται να καταθέσει το επόμενο διάστημα, σύλλογος από την Β΄Γερμανίας, ωστόσο, ο επαναπατρισμός είναι νο1 στόχος του Αυλωνίτη, κάτι που μπορεί να αλλάξει μόνο αν η πρόταση από την Γερμανία είναι πολύ μεγαλύτερη.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, καθώς έχει ολοκληρωθεί το αυστριακό πρωτάθλημα και περιμένει στο… ακουστικό του τις εξελίξεις στον Άρη με το ban και την επίσημη πρόταση.

To Top