ΑΠΟΨΕΙΣ

Σεβασμός! Τους αξίζει μία βαθιά υπόκλιση, γιατί είναι παλικάρια, δίνοντας “απαντήσεις” σε πολλούς!

Τίμησαν την φανέλα του Άρη, όχι μόνο χθες, αλλά όλο το τελευταίο 20ήμερο, παρά τα όποια προβλήματα είχε ομάδα και κυρίως παρά τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν, με τις εντός έδρας ήττες.

Όποιο κι αν ήταν το χθεσινό αποτέλεσμα στην Τούμπα, πάλι οι ίδιες γραμμές θα γραφόντουσαν, διότι πρέπει όλοι να αντιληφθούν το πόσο δύσκολο είναι για 13-14 παίκτες να παίζουν συνεχώς ανά τρεις μέρες, μήνα Ιούλιο, δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, παρά μόνο με την υποχρέωση να τιμήσουν τους δικούς τους κόπους φέτος και τον κόσμο που τους στήριξε σε όλη τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πολλοί από τους 13-14 συμφώνησαν να παραμείνουν και στην ομάδα τον Ιούλιο, παρότι είχαν την δυνατότητα να αποχωρήσουν και να ξεκινήσουν από νωρίς τις… διακοπές τους, όπως ορισμένοι άλλοι. Ωστόσο, σεβάστηκαν όλα όσα έζησαν φέτος, σε μία δύσκολη, με ωραίες αλλά και άσχημες στιγμές, χρονιά.

Κάποιοι πήραν τις πρώτες τους ευκαιρίες τους και έδειξαν ότι μπορούν (πχ Μπαγκαλιάνης), άλλοι έχουν εξελιχθεί σε… στρατιώτες της ομάδας, όπως οι Σόουζα-Διαμαντόπουλος, ενώ υπήρξαν κι αυτοί που “χρωστούσαν” ηθικά στην ομάδα. όπως ο Γκάμα για παράδειγμα που στηρίχθηκε μετά τον σοβαρό περσινό του τραυματισμό ή οι Ματίγια-Κουέστα τους οποίους ο Άρης πίστεψε και τους έδωσε την ευκαιρία σε μία δύσκολη περίοδο για την καριέρα τους.

Μέσω των δύσκολων καταστάσεων, απέκτησαν ένα ισχυρότερο δέσιμο μεταξύ τους και έβγαλαν χαρακτήρα όποτε αγωνίστηκαν. Ακόμα και στις ήττες, αυτό που τους πρόδιδε στο τέλος και είχαν αυτά τα αποτελέσματα, ήταν οι δυνάμεις τους και όχι η αδιαφορία τους, όπως πολλοί βιάστηκαν να πουν!

Κυρίως τα στόματα αυτών έκλεισαν, χθες, στην Τούμπα. Όλων όσων βιάστηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να… μαντέψουν στο χθεσινό σκορ, κάνοντας λόγο για “τεσσάρες”, “πεντάρες” και οτιδήποτε άλλο.

Αλλά και αυτών, που δεν τους σεβάστηκαν μετά τις ήττες. Γιατί είναι σημαντικό να σέβεσαι τον αντίπαλο, όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Κάποιοι πανηγύριζαν, πέραν του δεόντως, για τις νίκες τους στα πλέι οφ, απέναντι στους 12-13 “αδειους” από δυνάμεις και ψυχολογία παίκτες του Άρη, σχεδόν σε κάθε ματς.

Τους αξίζει, λοιπόν, μία βαθιά υπόκλιση απ΄όλους μας…

 

To Top