ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επαφές έγιναν, ο Άρης ζήτησε παίκτες από Ιταλία και τώρα περιμένει…

Μόνο σημαντικά οφέλη μπορεί να αποφέρει στον Άρη η χθεσινή συνάντηση με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα, Μόντσι, αλλά και τους ιθύνοντες της Ουντινέζε.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Άρης προσπαθεί να χτίσει σχέσεις με τους ευρωπαϊκούς συλλόγους, για πολυεπίπεδη συνεργασία στο άμεσο μέλλον, γι αυτό και υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της Ρόμα με τον Μόντι και επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της Ουντινέζε, Τζαμπάλο Πότσο.

Μίλησαν τόσο για ποδοσφαιριστές, όσο και για άλλα θέματα, γύρω από την οργάνωση μίας ομάδας, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέτουν επί τάπητος θέματα που αφορούν την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Ονόματα έπεσαν στο τραπέζι, με τους “κιτρινόμαυρους” να βρίσκονται πλέον σε στάση αναμονής, περιμένοντας τις οριστικές απαντήσεις των συλλόγων.

Οι Καρυπιδης-Διαμαντόπουλος δεν θα έλεγαν όχι στο να κάνουν ακόμα πιο στενές τις σχέσεις τους με τις δύο ομάδες, αποκτώντας κάποιους παίκτες έστω και ως δανεικούς.

Το σίγουρο είναι πως η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί, καθώς αναμένονται κι άλλες επαφές το επόμενο διάστημα.

Υπήρξε η δέσμευση από πλευράς Ιταλών, που η επικοινωνία τους θα είναι συχνή, προκειμένου να διευρυνθεί η συνεργασία τους μελλοντικά.

 

To Top