ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρώτη “γεύση” από τον Ερέρα του… Άρη

Ο Πάκο Ερέρα ήρθε στη Θεσσαλονίκη μ’ ένα γεμάτο βιογραφικό, με αρκετές σελίδες γραμμένες και πολλά να τον “ακολουθούν” από την τροχιά που καταγράφει στο ποδόσφαιρο…

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Βρίσκεται ήδη στα Τρία Πέντε Πηγάδια με την αποστολή του Άρη, βάζει τις πρώτες πινελιές του νέου ρόστερ, παίρνει τα πρώτα δείγματα γραφής, αλλά παράλληλα καταθέτει κι ο ίδιος τα δικά του δείγματα, με τον θεό του πολέμου στο στήθος.

Το PRESSARIS καταθέτει με την σειρά του την πρώτη εικόνα που έχει δημιουργήσει αυτές τις πρώτες μερες που βρίσκεται ο Ισπανός στα Τρία Πέντε Πηγάδια, με την σημείωση ότι υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη…

1. Πάει πρώτος στο γήπεδο, φεύγει τελευταίος: Ο Ερέρα είναι ιδιαίτερα σχολαστικός και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Πηγαίνει από τους πρώτους στο γήπεδο, φορώντας την αθλητική του περιβολή και μεριμνά για όλα, έχοντας συνεργασία με τους άμεσους συνεργάτες. Χαρακτηριστικό ότι σε όλες τις προπονήσεις που έγιναν μέχρι τώρα φεύγει τελευταίος, έχοντας συζήτηση με τον άμεσο συνεργάτη του Τέλμο ντε Αντρές.

2. Επιβλέπει, αλλά και συμμετέχει: Έχοντας δώσει κατευθύνσεις και οδηγίες στους Ραούλ Μπράβο και Τόλη Τερζή (ο Αντρές έχει αναλάβει το κομμάτι της εκγύμανσης) βλέπει κι επιβλέπει το παραμικρό και όταν κρίνει σκόπιμο συμμετέχει, παίρνει ο ίδιος την πρωτοβουλία, εξηγεί και επεξηγεί τι θέλει.  Στα παιχνίδια έχει την φήμη του… εκρηκτικού προπονητή, με πολλή ενέργεια, στην λειτουργία προς την ομάδα, μέχρι τώρα δείχνει αυτήν την ζωντάνια, χωρίς υπερβολές.

3. Ήρεμος και σίγουρος: Μέχρι τώρα, ο Ισπανός δείχνει ιδιαίτερα ήρεμος σε κάθε του έκφραση και οδηγία προς τους παίκτες και παράλληλα σίγουρος γι αυτά που μεταδίδει. Προφανώς είναι στην φάση εκείνη που θέλει να τους περάσει πράγματα, εμπνέοντας τους εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.

4. Η δουλειά, δουλειά, αλλά πάντα με το χαμόγελο και με χιούμορ: Κατά την διάρκεια της προπόνησης είναι σε εγρήγορση, ζητάει, θέλει, περιμένει από τους παίκτες. Μετά το τέλος της… δράσης είναι πάντα με το χαμόγελο, ενώ δεν θα διστάσει να αστειευτεί και να επιστρατεύσει το χιούμορ του, για να πει κάτι, ειδικά όταν απευθύνεται στους συνεργάτες του.

5. Την μπάλα μέχρι το… κρεβάτι: Το είπε, το προανήγγειλε και το έκανε πράξη. Δίνει μεγάλη βαρύτητα να υπάρχει μπάλα σε όλες τις ασκήσεις που κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Με το… καλημέρα, από την πρώτη μέρα. Κι όπως ακούστηκε χαριτολογώντας στα Τρία Πέντε Πηγάδια, οι παίκτες αφήνουν την μπάλα μέχρι να πέσουν στο κρεβάτι τους…

To Top