ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι επενδύσεις του Άρη σε Μαντσίνι-Σούντγκρεν, η πρώτη χρονιά και η αναμονή…

Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης προχώρησε στην απόκτηση των δικαιωμάτων τριών ποδοσφαιριστών, καταβάλλοντας συνολικά και για τους τρεις ένα ποσό που πλησίασε κατά πολύ το 1.000.000 ευρώ.

Με μεταγραφή ήρθαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, οι Λίντσεϊ Ροζ, Ντάνιελ Σούντγκρεν και Ντάνιελ Μαντσίνι. Με εξαίρεση τον πρώτο που είχε αγωνιστεί ως δανεικός στον Άρη για ένα εξάμηνο και έκανε φέτος μία εντυπωσιακή σεζόν, οι άλλοι δύο στην πρώτη τους χρονιά με τον Άρη δεν δικαίωσαν τους “κιτρινόμαυρους”.

Και οι τρεις, όμως, υπέγραψαν τριετή συμβόλαια με τους “κιτρινόμαυρους”, καθώς η επένδυση που έγινε στα πρόσωπά τους ήταν πολύ μεγάλη.

Ειδικά από τους Μαντσίνι-Σούντγκρεν, ο Άρης περιμένει φέτος πολλά περισσότερα από τα 15 επίσημα ματς και την μία ασίστ του πρώτου σε όλες τις διοργανώσεις και τα 18 ματς και τις δύο ασίστ του δεύτερου.

Αμφότεροι δεν μπόρεσαν σε καμία στιγμή στο πρωτάθλημα φέτος να εδραιωθούν στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, ενώ υπήρξαν και περίοδοι που είχαν χάσει και την θέση τους στα βασικά πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ.

Υπό άλλες συνθήκες, φέτος το καλοκαίρι θα έκαναν για πρώτη φορά και οι δύο προετοιμασία με την ομάδα και ενδεχομένως όλα να ήταν διαφορετικά την επόμενη σεζόν. Άλλωστε και οι δύο ήρθαν πέρσι, μετά το βασικό στάδιο, με τον Αργεντινό να έρχεται στα τέλη του Αυγούστου στην ομάδα.

Πλέον, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι τα δεδομένα του καλοκαιριού για τις ομάδες, ελέω κορωνοϊού, το σίγουρο είναι πως οι ιθύνοντες του Άρη περιμένουν από τους δυο παίκτες και καλύτερη αγωνιστική παρουσία, αλλά και μελλοντικό οικονομικό κέρδος από τις δυο επενδύσεις τους.

To Top