ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέστα: “Ολοι θέλουμε να παίξουμε, έχω μείνει έκπληκτος με την Ελλάδα”

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στην πατρίδα του, για την αντιμετώπισε του κορωνοϊού σε Ελλάδα και Ισπανία, αλλά και τη δική του καθημερινότητα.

Για τις συνθήκες στην χώρα μας ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη ανέφερε: “Η κατάσταση εδώ είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι εκεί. Είναι περίπου 2.000 κρούσματα και περίπου 90 θανάτους. Αλλά είμαστε σε καραντίνα και πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας, γιατί υπάρχουν τα παραδείγματα χωρών που είναι σε πολύ πιο ασχημη κατάσταση”.

Για τον εαυτό του και πώς περνά είπε: “Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και δεν μπορούμε να πάμε για προπόνηση, αλλά μπορούμε να βγούμε στον δρόμο με ειδική άδεια από την κυβέρνηση. Ο κόσμος το σέβεται. Εδώ μπήκαμε σε καραντίνα όταν έγιναν γνωστά 200-300 κρούσματα και έλαβαν έγκαιρα μέτρα. Ξέρουμε ότι η κατάσταση εξελίσσεται. Είναι αλήθεια πως και με τον καλό καιρό, όλοι βγαίνουμε έξω λίγο παραπάνω, αλλά έχω μείνει έκπληκτος από το πόσο κοντρολαρισμένα είναι εδώ τα πράγματα”.

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Κουέστα σχολίασε: “Για την ώρα περιμένουμε. Στις 24 Απριλίου θα γίνει μια συνάντηση για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουμε ή όχι. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά είναι αλήθεια πως θα πρέπει να τους προστατέψουμε όλους. Καταλαβαίνω πως αν συνεχίσουμε, δεν θα υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα και θα πρέπει να προπονούμαστε σε μικρά γκρουπ”.

To Top