ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυλωνίτης: Το ενδιαφέρον του Άρη, η προοπτική του επαναπατρισμού και η… Γερμανία!

Κυκλοφόρησε από χθες η φημολογία γύρω από το ενδιαφέρον του Άρη για τον Τάσο Αυλωνίτη, που αγωνίζεται στην αυστριακή, Στουρμ Γκρατς, αλλά στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Πανιωνίου, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Το PRESSARIS έχει τα δεδομένα για τον 30χρονο στόπερ, που βρίσκεται στη λίστα του Άρη, παρότι -όπως προκύπτει- ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση.

Οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν την περίπτωση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, καθώς από τις προτεραιότητες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι να “θωρακίσουν” τα μετόπισθέν τους, ειδικά από την στιγμή που δεν θα παραμείνει στην ομάδα ο Φραν Βέλεθ.

Ο Αυλωνίτης είναι ένας κεντρικός αμυντικός σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, με παραστάσεις τόσο από την Ελλάδα, όσο φυσικά και από το εξωτερικό, όπου έχει αγωνιστεί σε Σκωτία με Χαρτς και Αυστρία, με την Στούρμ Γκρατς, στην οποία ο κόσμος τον ψήφισε στην καλύτερη ενδεκάδα της δεκαετίας.

Η προοπτική του επαναπατρισμού είναι αυτή που βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των επιθυμιών του 30χρονου στόπερ. Αν προκύψει μία καλή πρόταση, από μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, τότε θα πει το “ναι”.

Παράλληλα, όμως, δεν κλείνει οριστικά την προοπτική του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό. Η Στουρμ ακόμα δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις της για το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι, ενώ ο εκπρόσωπός του είναι από την Γερμανία και άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την χώρα του, εξετάζοντας κάποιες προτάσεις που έχει στα χέρια του, για πιθανή μετακόμιση του ποδοσφαιριστή εκεί.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το αν ο Άρης έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του, για τον 30χρονο στόπερ.

Η περίπτωσή του, όμως, εξετάζεται ενδελεχώς. Είναι έμπειρος, σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, Έλληνας και με οικονομικές απολαβές που μπορούν με ευκολία να καλύψουν οι “κιτρινόμαυροι”. Με λίγα λόγια διαθέτει πολλά από τα στοιχεία που θα ήθελαν οι ιθύνοντες του Άρη ενόψει της επόμενης σεζόν.

To Top