ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι επιδόσεις του Φλιώνη, αλλά και το αρνητικό ρεκόρ της… ντροπής του Άρη!

Ο Άρης υποχρεώθηκε στην 9η ήττα του σε 14 αγωνιστικές και το ότι μετράει πέντε νίκες σε αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος συνιστά αρνητική επίδοση 6ετίας.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ φιλοξενείται σχετική στατιστική ανάλυση:

“Η τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2011-12 όταν στη 14η αγωνιστική μετρούσε πέντε νίκες και οχτώ ήττες λόγω της διεξαγωγής του Πρωταθλήματος με 13 ομάδες.

Τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε στο ματς της 15ης αγωνιστική οπότε βρέθηκε στο 5-9 όπως και τώρα. Στην πραγματικότητα οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν τη χειρότερη επίδοση των 17 χρόνων. Χειρότερος απολογισμός από αυτόν που έχει τώρα στο συγκεκριμένο σημείο του Πρωταθλήματος, ήταν εκείνος της περιόδου 2000-01 (4-10).

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Δημήτρης Φλιώνης έκανε το καλύτερο από τα 51 παιχνίδια του στη Stoiximan.gr Basket League. Σημείωσε ρεκόρ καριέρας τόσο στο σκοράρισμα με τους 14 πόντους του –είχε 10 πέρσι εντός έδρας με τον Απόλλωνα- όσο και με τους 18 βαθμούς του στο ranking –είχε 14 στο ματς του 1ου γύρου με τον Κόροιβο.

*Ρεκόρ καριέρας έκανε και ο Σπύρος Μούρτος μοιράζοντας πέντε ασίστ. Είχε από τέσσερις τελικές πάσες, συνολικά οχτώ φορές στο παρελθόν.

*Ο Μπράις Ντουβιέ έγινε ο 2ος παίκτης του Άρη στη φετινή Stoiximan.gr Basket League που έφτασε «double-double» μετά τον Κιθ Μπένσον στο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο Αυστριακός σημείωσε το 37ο «double-double» του Πρωταθλήματος με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ”.

To Top