Οι επτά νεαροί από το “μικροσκόπιο” του Παπαδόπουλου

Απογευματινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη.

Όπως ενημέρωσε από το σάιτ της η ΠΑΕ Άρης: “Για αύριο, επίσης, υπάρχει προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας, ενώ το Σάββατο η προπόνηση θα είναι πρωινή, λόγω του κυριακάτικου φιλικού με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Από εκεί και μετά, οι επτά νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ (πέντε από την ομάδα Κ-20 και δύο από την Κ-17), συνεχίζουν να περνάνε από το «μικροσκόπιο» του Σούλη Παπαδόπουλου.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τους Παρασκευά Παλιάτσιο, Γιώργο Μπιμπισίδη, Καλούδη Λεμονή, Ηλία Σταυρόπουλο, Νίκο Ζήση, Ηλία Ιγνατίδη και Στράτο Φούσκα, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την θεσσαλική ομάδα.

Και μιας ο λόγος για το φιλικό με την Αναγέννηση (12/05, 18:00), η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής οδικώς για την Καρδίτσα και πριν από τον αγώνα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ μετά την λήξη του η διοίκηση θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν της αποστολής της ομάδας μας.

Σε ό,τι αφορά την τιμητική διάκριση που θα γίνει στον Κλεάνθη Βικελίδη, το πιθανότερο είναι να παραβρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας μέλη από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον”.

To Top