Αιχμές από Αθανασιάδη και σκέψεις απόσυρσης της υποψηφιότητας

Ο υποψήφιος για το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α., Μιχάλης Αθανασιάδης παραχωρώντας ραδιοφωνικές δηλώσεις άφησε  ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την υποψηφιότητά του.

“Αρχικά, θα ‘θελα να πω πως μετά τη συνέντευξη του Γκάλη είναι πολύ δύσκολο εγώ να πω κάτι. Θα ήθελα προσωπικά να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό και στον Άρη μας, που τότε ήταν Άρης όλων των Ελλήνων. Δεν προκάλεσε ποτέ, μόνο μία φορά ίσως που προκλήθηκε” είπω μιλώντας στον “Arena 89,4” για να συμπληρώσει:

“Αντιμετωπίστηκε, όμως, άσχημα και κυνηγήθηκε από το κατεστημένο των Αθηνών, που αργοπορούσαν αρκετά ακόμη ακόμη και για να τα δώσουν ελληνικό διαβατήριο για να παίξει με την φανέλα της Ελλάδας. Και κυρίως, ο κ. Βασιλακόπουλος, που όπως σωστά είπατε δεν παραβρέθηκε, ο οποίος μεγάλωσε και δοξάστηκε από τον Γκάλη αλλά κυνήγησε τον Άρη ώστε να σπάσει την “αυτοκρατορία” μας.

Έχω την εντύπωση πως στραβά αρμενίζουμε, δεν είναι στραβός ο γυαλός. Νομίζω πως τα ίδια συμβαίνουν και πάλι. Έχω την εντύπωση και πολύ φοβάμαι πως δεν θα υπάρξει Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. Δεν υπάρχει καν κοινός χώρος για να γίνουν εκλογές της Λέσχης. Κάποιοι θέλουν να πάρουν τη Λέσχη, εκτός και από την ΠΑΕ. Ο κ. Σκόρδας, νομίζω, πως θέλει να επιβάλλει δικούς του ανθρώπους, όπως τον κ. Μισυρλή, τον κ. Ματθαίου και άλλους 5-6 κυρίους.

Δεν υπάρχει εφορευτική επιτροπή, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι του Σκόρδα εκεί πέρα. Επίσης, δεν υπάρχουν πολλά οικονομικώς τακτοποιημένα, εκ των οποίων πολύ λίγοι βρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση. Δεν υπάρχει κοινός τόπος ανάμεσα στους 12 υποψηφίους,, 7 εκ των οποίων θεωρητικά θα αποτελέσουν το Δ.Σ. Της Λέσχης.

Χάρηκα πολύ που θα ψηφίσουν οι κάτοχοι διαρκείας, αν και είναι εκτός καταστατικού. Το ζήτημα είναι αν θα ψηφίσουμε τον κ. Σκόρδα ή όχι. Επίσης, τίθεται ένα ζήτημα και με έναν φίλο μου, ο οποίος είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, που μπορεί να είναι κυρίαρχος της ΠΑΕ. Μιλώ για τον κύριο Ηλιάδη, ο οποίος θα μπορούσε να παραθέσει μια Συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του και τα υπόλοιπα οικονομικά του στοιχεία. Βεβαίως, θα μπορούσε να καταθέσει και τα χρήματα που απαιτούνται , νομίζω 5 περίπου εκ. Ευρώ, ώστε να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ και να μη γίνουν εκλογές της Λέσχης.

Το ζήτημα είναι αν θέλουμε επενδυτή ή διαχειριστή. Θα πρέπει να πάψει ο πόλεμος που υπήρχε ανάμεσα στον αρειανό λαό τη φετινή σεζόν. Θα πρέπει να δοθούν και να τεθούν και κάποιες προϋποθέσεις. Κάθε τέλη Μαϊου να γίνεται οικονομικός έλεγχος, να έχει μηδέν χρέη κάθε τέλος της σεζόν, να πληρώνει τα παλιά χρέη, να τεθούν και αγωνιστικοί στόχοι. Ειδάλλως, αν δεν καλύπτει αυτούς τους όρους, να υπάρχουν και οικονομικές ρήτρες.

Δεν ξέρω αν θα κατέβω τελικώς στις εκλογές, σήμερα πιθανώς να πάρω την απόφασή μου αν θα συμμετέχω στις εκλογές. Σκέφτομαι την παραίτηση. Αν ο κύριος Σκόρδας επιθυμεί να τα πάρει όλα, ας τα πάρει. Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνουμε και να υπάρχει πόλεμος από την επόμενη μέρα. Όλοι ξέρουμε το παρελθόν του κ. Σκόρδα και το πόσο ζημίωσε την ομάδα, που κατά δήλώση του χρέωσε μόνο… 10 εκ. Ευρώ και κατηγορεί τον κ. Αθανασιάδη πως έκανε περισσότερα. Για μένα, ως Αρειανός είναι ντροπή να θέλει ο κ. Σκόρδας να γίνει ξανά πρόεδρος του Άρη. Αυτός έριξε τον Άρη στη Β’ Εθνική.

Για μένα, θα πρέπει να δοθεί η ομάδα σε έναν επενδυτή ή σε έναν στρατηγικό επενδυτή, που θα του ανατεθεί το μάνατζμεντ απλώς. Επίσης, μια πρόταση που καταθέτω είναι να ζητηθεί βοήθεια από μια τράπεζα, ώστε να εξευρεθεί ένας επενδυτής. Βεβαίως, τα πάντα είπαμε θα γίνονται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα τεθούν και αν παραβούν, να υπάρχουν οικονομικές ρήτρες.

To Top