Οι Θάντερ συζητούν για την ανταλλαγή του Ουέστμπρουκ!

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για πρώτη φορά συζητούν για την ανταλλαγή του Ράσελ Ουέστμπρουκ, ύστερα από 11 χρόνια του «RW» στην ομάδα τους και η επόμενη… βόμβα του ΝΒΑ είναι έτοιμη να σκάσει!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ στους Λος Άντζελες Κλίπερς και τα μαζεμένα picks των επόμενων draft έφεραν… σύννεφα στην παρουσία του Ράσελ Ουέσμπρουκ στην Οκλαχόμα. Όσο περνούσαν οι ώρες ολοένα και περισσότεροι υποστήριζαν πως η πορεία του 30χρονου πλέι μέικερ στους Θάντερ έχει ολοκληρωθεί, ύστερα από 11 σεζόν και ένα βραβείο του MVP (2017).

Ο «RW» είχε μιλήσει με τη διοίκηση των OKC πριν από λίγες μέρες και τα σενάρια που τον ήθελαν στην πόρτα της εξόδου φούντωναν όλο και περισσότερα. Ωστόσο, ο Σαμς Χαράνια πυροδότησε τη… βόμβα με πιο «επίσημο» τρόπο.

Όπως ανέφερε, σύμφωνα με συζητήσεις που γίνονται μεταξύ του ίδιου του Ουέστμπρουκ, του ατζέντη του και του GM της ομάδας προκύπτει το συμπέρασμα πως ο «εκρηκτικός» παίκτης είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος για ανταλλαγή. Για την ακρίβεια, οι Θάντερ είναι για πρώτη φορά ανοιχτοί σε ενδεχόμενες προτάσεις, που μπορεί να τους γίνουν, αφού βρίσκονται πια σε κατάσταση rebuilding.

Παράλληλα, βέβαια, ο Χαράνια τονίζει πως το timing δεν είναι ιδανικό για μια τέτοια ανταλλαγή, καθώς πολλές ομάδες έχουν ήδη δώσει αρκετά χρήματα και έχουν κάνει τις κινήσεις τους στη free agency.

Σενάρια των τελευταίων ημερών φέρνουν τους Ντιτρόιτ Πίστονς, τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τους Χιούστον Ρόκετς αλλά και τους Μαϊάμι Χιτ στο κατώφλι της… μηχανής των triple double.

To Top