Ενίσχυση στις Νεανίδες του Άρη με την Καζαμία

Ενισχύθηκαν οι Νεανίδες του Άρη στο μπάσκετ με την απόκτηση της Αλεξάνδρας Καζαμία.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά: «Ακόμη ένα απόκτημα από τον γυναικείο του ΑΡΗ , ο οποίος επισημοποίησε σήμερα τη συνεργασία του με την Αλεξάνδρα Καζαμία , η οποία πέρσι αγωνιζόταν με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η Αλεξάνδρα Καζαμία έχει λάβει μέρος σε τελικές φάσεις κορασίδων και νεανίδων και εχει συμμετάσχει σε ολα τα αναπτυξιακά camp της ΕΟΚ, ενω πέρσι ελαβε μερος στην Επιλογή της εθνικής παγκορασιδων. Αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πορεία του ΑΡΗ όσον αφορά τις νεανίδες.

Βιογραφικό:

Η Αλεξάνδρα Καζαμία είναι γεννημένη το 2003. Έπαιξε 3 χρόνια στην ομάδα του Μαντουλίδη και 2 χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ . Είναι 1.85μ ύψος και αγωνίζεται στις θέσεις 4 – 5

Οι πρώτες της δηλώσεις στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ .

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα του Άρη Ευχαριστώ τον ΑΣ ΑΡΗ για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ στην ομάδα του. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες στον ΑΡΗ και τους προπονητές που από την πρώτη ημέρα με αγκάλιασαν. Τέλος ευχαριστώ τους γονείς μου που πάντα είναι δίπλα μου.

Αλεξάνδρα σου ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας καλή επιτυχία.

Σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Άρη και είμαστε σίγουροι όλοι ότι φέτος η ομάδα μας θα είναι πανίσχυρη σε όλα τα τμήματα τής».

To Top