Τομ Παπαδόπουλος: «Η εξαγορά για το ΑΦΜ του Βόλου από τον Ηρακλή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί»

Ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή γνωστοποίησε πως είναι πολύ κοντά στο deal για την εξαγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

 Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη χρονιά. Ανακοίνωση βόμβα από τον Τομ Παπαδόπουλο ο οποίος τονίζει πως απομένουν λεπτομέρειες για την εξαγορά του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου. Το deal αν ολοκληρωθεί σε τεθεί σε ισχύ από την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, από την τοποθέτησή του μένουν αρκετά ερωτήματα αναπάντητα, όπως για παράδειγμα το πού θα αγωνίζεται ο Ηρακλής την τρέχουσα σεζόν ή κάτω από ποιες προϋποθέσεις προχωράει αυτή η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

«Με πλήρη συναίσθηση υπευθυνότητας και σεβασμού προς την ιστορία και τον κόσμο του Ηρακλή θα ήθελα να σας ανακοινώσω οτι η επικείμενη συμφωνία για εξαγορά του ΑΦΜ του Βόλου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και θα τεθεί σε ισχύ από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εγώ δύναμαι και επιθυμώ να ηγηθώ της προσπάθειας αυτής οικονομικά και ηθικά.

Κόντρα στις ανακοινώσεις και μεθοδεύσεις ορισμένων κύκλων της οικογένειας του Ηρακλή που με καθαιρούν παράνομα και καταχρηστικά από το αξίωμα του προέδρου και μεγαλομετόχου της υπάρχουσας ΠΑΕ συνεχίζω και υπάρχω και λειτουργώ για το καλό και το μέλλον της ομάδας μας.

Στην δύσκολη αυτή η καμπή είναι απαραίτητη η σύμπνοια και συμπαράσταση όλων μας αλλά δυστυχώς τη στιγμή αυτή δέχομαι πόλεμο από την ηγεσία του ερασιτέχνη Ηρακλή για μη πληρωμή πολλών χρεών που συνοψίζονται σε ένα,αυτό του ηλεκτρικού ρεύματος.Το οποίο εδώ και τρεις βδομάδες που υπήρξε η παράνομη έξωση μας απο τα γραφεία της Μικρας δεν καταφέρανε να κάνουμε ούτε έναν διακανονισμό ώστε να αποπληρωθεί.

Καλώ τον ερασιτέχνη να δημοσιοποιήσει όλα τα χρέη που έχει επωμιστεί από την δική μου χρήση στην ΠΑΕ.

Όσο για τα υπόλοιπα χρέη που αφορούν λειτουργικά έξοδα της εταιρείας τα έχω επωμιστεί εγώ προσωπικά ο ίδιος και θα αποπληρωθούν με τον δικό μου τρόπο όπως γινόταν αυτό με προσωπικές μου θυσίες καθόλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Πλήρη λογιστική κατάσταση εσόδων και εξόδων της χρονιάς θα δημοσιοποιηθεί εντός δύο εβδομάδων.

Στην επόμενη προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση τακτική η έκτακτη θα παρίσταμαι προσωπικώς όπου και θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα από τους φορείς της οικογένειας του Ηρακλή και τους φίλους της ομάδας μας.

Για μια ακόμα φορά ζητάω την συμπαράσταση όλων στο δύσκολο έργο που συνεχίζω και έχω ώστε να δούμε την την ομάδα μας την επόμενη χρονιά στα σαλόνια της super league 1.

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Πρόεδρος, Μεγαλομέτοχος ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

To Top