Οι Ιταλοί αποθεώνουν Διαμαντάκο και τον κοστολογούν 600.000 ευρώ!

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος ανέβασε τις ποδοσφαιρικές μετοχές του στο ICC και το calciomercato.it αναφέρθηκε εκτενώς στο νεαρό φορ του Ολυμπιακού και πρώην παίκτη του Άρη.

Ονειρεμένη παρουσία είχε στο ICC ο Δημήτρης Διαμαντάκος, μπαίνοντας στο… μάτι πολλών με τις εμφανίσεις του, καθότι άγνωστος στους περισσότερους, ακόμα και στα δικά μας λημέρια. Ο ίδιος όμως είπε να βγει μπροστά, να απλώσει τις αρετές του πάνω στο χορτάρι και με τρία γκολ στο τουρνουά, ένα στη Μίλαν και δυο στη Μάντσεστερ Σίτι, να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Το “calciomercato.it” αναφέρθηκε εκτενώς στο νεαρό φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για να μπορέσει να κερδίσει θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναμφίβολα ο Μίτσελ έμεινε ικανοποιημένος απ’ ό,τι είδε και μένει να φανούν οι προθέσεις του τις προσεχείς ημέρες, αφού οριστικοποιείται και το ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το εν λόγω αφιέρωμα τονίζει πως ο Διαμαντάκος ήταν από τους παίκτες που άφησαν πολλές υποσχέσεις στο τουρνουά που έγινε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τονίζεται ότι είναι διεθνής με την Ελπίδων της Εθνικής μας, ότι πέρυσι έπαιξε δανεικός στον Εργοτέλη και ότι έχει το προσωνύμιο “Σπαρτιάτης” λόγω της δύναμης και του πάθους που βγάζει στο παιχνίδι του.

Ο Πειραιώτης άσος, γέννημα θρέμμα της πόλης, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ατρόμητου Πειραιά, στα 16 του πήγε στον Ολυμπιακό, έπαιξε στη δεύτερη ομάδα για τρία χρόνια, και πήγε στον Πανιώνιο, τον Άρη και τον Εργοτέλη τα επόμενα χρόνια. Δεν θα μπορούσε μάλιστα να μη γίνει μνεία στα τρία γκολ που σημείωσε σε πέντε ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2012, όταν η Ελλάδα έφτασε μέχρι τον τελικό, χάνοντας 1-0 από την Ισπανία. Επίσης, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2013 στην Τουρκία, σκοράροντας απέναντι στην Παραγουάη.

Από εκεί και πέρα, τονίζεται πως είναι ένας παίκτης με δύναμη, ο οποίος σουτάρει εξαιρετικά με το αριστερό και πως μπορεί να βελτιωθεί πολύ στη συνέχεια. Αναφορικά με την αγοραστική του αξία, κυμαίνεται στις 600.000 ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει σε δυο χρόνια. Το αφιέρωμα καταλήγει πως είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν πολλά βλέμματα στραμμένα πάνω του από εδώ και πέρα, κάτι που το κέρδισε με την παρουσία του στο ICC.

Πηγή: sport24.gr

To Top