Δίνουν τα χέρια στο επόμενο 48ωρο Άρης και Μάιλς με την βοήθεια της FIBA!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άαρον Μάιλς βρίσκεται η ΚΑΕ Άρης με τη διαμεσολάβηση της FIBA! Πληροφορίες αναφέρουν ότι έως και την Παρασκευή οι κίτρινοι θα είναι σε θέση να δώσουν στον Αμερικανό και την Όκταγκον την προκαταβολή που θα συμφωνηθεί και εφόσον αυτό συμβεί από τη Δευτέρα θα έχει αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών.

Το τελευταίο 48ωρο υπήρξαν τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Μπέντζαμιν Κοέν, υπεύθυνου της FIBA για την επίλυση οικονομικών διαφορών και του εκπροσώπου του Μάιλς, Κρις Έμενς, ο οποίος εδρεύει στην Καλιφόρνια. Ο Κοέν ενημέρωσε τον Άρη για το αποτέλεσμα των επαφών του με την πλευρά Μάιλς και όλα δείχνουν ότι η μεσολάβηση της FIBA έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στο να έρθουν Άρης και Μάιλς πολύ κοντά σε μια συμφωνία διακανονισμού.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, μέχρι την Παρασκευή η ΚΑΕ θα έχει βάλει τα χρήματα της προκαταβολής στον λογαριασμό του Μάιλς και την Δευτέρα η FIBA θα άρει το απαγορευτικό μεταγραφών, δίνοντας την ευκαιρία στους κίτρινους να κάνουν μεταγραφές χωρίς κανέναν περιορισμό, ενώ αυτόματα η ομάδα θα αποκτήσει και πάλι δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

To Top