Ο Άρης επιχειρεί να κάνει… Έλληνα τον Βεζένκοφ!

Ελληνική υπηκοότητα επιχειρεί να αποκτήσει ο Σάσα Βεζένκοφ με την συνδρομή του Άρη! Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι κίτρινοι έχουν ήδη ξεκινήσει την διαδικασία έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου στον 19χρονο φόργουορντ, ο οποίος εφόσον όλα πάνε καλά θα αγωνίζεται ως Έλληνας στο πρωτάθλημα!

Ο Σάσα Βεζένκοφ, αν και δέχθηκε κρούση να παίξει με τις ελληνικές Εθνικές ομάδες, επέλεξε να αγωνιστεί με την Βουλγαρία, γιατί πολύ απλά είναι Βούλγαρος. Το γεγονός ότι έχει γεννηθεί στην Κύπρο και έχει λάβει ελληνική μόρφωση, όμως, του δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει και ελληνική υπηκοότητα, η οποία θα βοηθήσει και τον ίδιο και τον Άρη.

Οι κίτρινοι, εφόσον επιτύχουν να δώσουν στον Βεζένκοφ ελληνικό διαβατήριο, αυτομάτως ελευθερώνουν θέση ξένου, την οποία κατά πάσα πιθανότητα και θα χρησιμοποιήσουν. Επίσης, ως Έλληνας αυτόματα αυξάνεται η αξία του Βεζένκοφ, ειδικά αν υπάρξει την επόμενη χρονιά ενδιαφέρον από τις δύο ελληνικές ομάδες ή από την Ιταλία, όπου ακόμα και σήμερα ισχύει ο διαχωρισμός των κοινοτικών σε α’ και β’ ζώνης…

 

 

To Top