ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι κίτρινοι αντέδρασαν άμεσα και η ΚΕΔ αποφασίζει για ξένο διαιτητή στο Άρης-ΠΑΟΚ

Οι κίτρινοι αντέδρασαν άμεσα και η ΚΕΔ αποφασίζει για ξένο διαιτητή στο Άρης-ΠΑΟΚ που θα γίνει για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα, μετά τα αντανακλαστικά που έδειξε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, για τον ορισμό ξένων διαιτητών και στα λεγόμενα μεγάλα παιχνίδια που παίζει ο Άρης.

Όπως είναι γνωστό, ανάμεσα στα θέματα συζήτησης την ερχόμενη Παρασκευή στο διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ λίγκα, θα είναι και το αίτημα του Άρη, που ζήτησε να μάθει το σκεπτικό για τα κριτήρια για τους ορισμούς ξένων διαιτητών στα ντέρμπι!

Παράλληλα, οι πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι θα γίνει ορισμός ξένου διαιτητή στο επερχόμενο clasico της Θεσσαλονίκης για την 7η αγωνιστική (20-21/10), κάτι λογικό και επιβεβλημένο από την στιγμή που η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έχει αποφασίσει να πορευθεί με ξένους διαιτητές στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, κάτι που ήδη έχουμε δει με τον ορισμό του Γκεστράνιους στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Κι αν στο κύπελλο και για το σημερινό παιχνίδι υπήρξαν αρκετές δικαιολογίες ότι δεν κρίνει βαθμολογικά τα πάντα, η ΚΕΔ δείχνει διατεθειμένη να σώσει τα προσχήματα στο πρωτάθλημα. Ίδωμεν…

To Top