Οι κινήσεις του Αβάνογλου για την ΠΑΕ

Ο Αναστάσης Αβάνογλου, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του,  βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με ενδιαφερόμενες εταιρείες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε την έγκριση προκειμένου να αποκαλύψει τα ονόματά τους στη γενική συνέλευση του φορέα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προχωρημένες επαφές με μια εταιρεία που ασχολείται με το φυσικό αέριο (η οποία, πάντως, θα δώσει την τελική της απάντηση στις αρχές Ιουνίου), μια κατασκευαστική εταιρεία που θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην Ελλάδα. Στο ίδιο πλαίσιο υπάρχουν οι πληροφορίες ότι έχει προκύψει και μια τρίτη περίπτωση, από επενδυτική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Το πρώην μέλος του δ.σ. δεν έχει ανοίξει επίσημα τα χαρτιά του, ούτε έχει επιβεβαιώσει μια ακόμη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία αναμένεται να ζητήσει μια νέα γενική συνέλευση των μετόχων και την προκήρυξη νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να αποκτηθεί το 51%. Αυτά λέγονται ανάμεσα στ’ άλλα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι απομένει να ξεκαθαρίσουν όλα στη συνέλευση της Δευτέρας.

Το τελευταίο 48ωρο εντείνεται η αίσθηση ότι μπορεί να προκύψει αίτημα στη γενική συνέλευση για να μετατεθεί -κατά περίπου δέκα μέρες- η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών της ΠΑΕ. Σε κάθε περίπτωση, όπως έχει επισημάνει με δήλωσή του στο PRESSARIS, o πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης θα αποφασίσει το σώμα της συνέλευσης για αναβολή ή όχι της διαδικασίας.

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα πρέπει αγωνιστικά να προχωρήσει τον σχεδιασμό της και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τις νέες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

To Top