Ο Ηρακλής για την… εφιαλτική χρονιά: “Έφυγε! Να μην ξανάρθει τέτοια χρονιά για τον Άρη”!

Ηταν αναμφίβολα ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής του Αρη, της σεζόν που έφυγε. Ο Ανδρέας Ηρακλής, εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στους κίτρινους με όνειρα και φιλοδοξίες, όμως ένα σοβαρός τραυματισμός σ΄ ένα φιλικό προετοιμασίας, στην Ιταλία, του τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια. Πλέον, έχοντας επανέλθει πλήρως, κοιτά στα μάτια τη χρονιά που έρχεται, με στόχο να κερδίσει το χρόνο. 

Διαβάστε τα όσα είπε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού:

-Ανδρέα, τώρα που η σεζόν τελείωσε για τον Αρη, πως θα την χαρακτήριζες;

« Ηταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας. Εφιαλτική θα την χαρακτήριζα, στο ξεκίνημά της, όμως έπρεπε από τα μέσα της περιόδου και μετά, να αντιδράσουμε. Στα τελευταία παιχνίδια αποδείξαμε ότι αξίζαμε να μείνουμε στη κατηγορία και τώρα θα πρέπει να σχεδιάσουμε για του χρόνου , με στόχο να μην περάσουμε τα ίδια».

-Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνει ο Αρης του χρόνου για να μην περάσει τα ίδια;

« Νομίζω ότι πρέπει να γίνει καλύτερος σχεδιασμός, αλλά και μια διοικητική σταθερότητα στην ομάδα, η οποία θα δώσει στους παίκτες δύναμη και εμπιστοσύνη. Επίσης, θα χρειαστούμε ξανά στήριξη από τον κόσμο και αν όλα αυτά συμβούν θα κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα».

-Το μοναδικό κέρδος του φετινού Αρη, ήταν τα νέα παιδιά που προωθήθηκαν στην ομάδα;

« Φυσικά! Πήραν πολλά παιδιά εμπειρίες, χωρίς, βέβαια, να μπορέσουν να αποδώσουν όπως  εάν έμπαιναν στην ομάδα σταδιακά και χωρίς πίεση. Όμως το σημαντικό είναι ότι πήραν σημαντικά παιχνίδια στα πόδια τους και του χρόνου που η ομάδα θα παίζει πιο ελεύθερα και ελπίζουμε χωρίς άγχος, τα πράγματα θα είναι καλύτερα και οι φετινές εμπειρίες θα φανούν στο γήπεδο».

-Για σένα όλα ήταν υπέροχα στο ξεκίνημα, στην Ιταλία ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός σου και το τέλος ήταν αισιόδοξο. Τι κρατάς;

« Εντάξει, για μένα η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Αλλιώς τα περίμενα και αλλιώς μου ήρθανε. Με άλλο στόχο ήρθα στον Αρη, να παίξω μπάλα. Δυστυχώς τραυματίστηκα, όμως τώρα στόχος μου είναι να δουλέψω το καλοκαίρι, ώστε να βοηθήσω την ομάδα τη νέα χρονιά».

-Τέτοια χρονιά, δηλαδή, να μη ξανάρθει..

« Ακριβώς, κοιτάω την επόμενη χρονιά, κοιτάω μπροστά και αφήνω πίσω ότι με πλήγωσε».

To Top