Τα μπόνους του ΟΠΑΠ και τα έσοδα από τη γιορτή του Γκάλη εξοφλούν τους παίκτες

Τα έσοδα από την γιορτή που έγινε προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και τα έσοδα από τα δύο μπόνους που κέρδισε ο ΄Άρης με την βελτίωση της θέσης του σε σχέση με πέρσι και την χρησιμοποίηση νεαρών παικτών, είναι χρήματα που καλύπτουν τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ προς τους παίκτες. Με αυτά τα έσοδα η διοίκηση θα είναι σε θέση να εξοφλήσει τους πάντες και αυτό θα κάνει, όπως υπογράμμισαν χθες στελέχη της μετά τη νίκη επί του Κολοσσού.

Δεν έχει διευκρινιστεί το ποσό που συγκεντρώθηκε από την γιορτή για τον Νίκο Γκάλη, αλλά είναι σίγουρα περισσότερα από 100.000 ευρώ. Το ποσό που θα πάρει ο Άρης από την βελτίωση της θέσης του κυμαίνεται μεταξύ 50-60 χιλιάδων ευρώ, 30.000 χιλιάδες ευρώ θα πάρει για τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών, ενώ υπάρχει ακόμα το παιχνίδι της Πέμπτης για τα πλέι οφ με τον Πανιώνιο, όπως επίσης και άλλες έξι δόσεις τηλεοπτικών, τα χρήματα των οποίων είναι ήδη εκχωρημένα σε υποχρεώσεις της ΚΑΕ.

Αυτό που υπογράμμιζαν με έμφαση χθες μετά το ματς άνθρωποι της διοίκησης είναι πως με τα δύο μπόνους και τα έσοδα από την εκδήλωση για τον Γκάλη, η ΚΑΕ θα είναι σε θέση να εξοφλήσει τους παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό και έτσι τα έσοδα της επόμενης χρονιάς δεν θα πειραχθούν.



To Top