Το “Σπίτι του Άρη” και η ανάγκη εξωστρέφειας!

Στην πρόσφατη βραδιά που διοργανώθηκε με την παρουσία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστή του Άρη άφησε μια όμορφη “γεύση” σε όλους μέσα στην οικογένεια του Άρη.

Η ιδέα που ρίχθηκε από τον διοργανωτή και οικοδεσπότη της βραδιάς, τον Άρη Στεφανίδη σχολιάστηκε θετικά και αποτελεί τον πρώτο σπόρο για μια πρωτοβουλία με θετικό αντίκτυπο, καταγράφοντας την ανάγκη εξωστρέφειας του συλλόγου!

Όπως φάνηκε και στην μεγαλειώδη βραδιά για τον Νίκο Γκάλη, ο Άρης ως σύλλογο, πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος της εσωστρέφειας και της απουσίας του από κάθε ευκαιρία που μπορεί να προβάλλει το όνομα και τη δυναμική του!

Το “Σπίτι του Άρη” θα είναι μια τέτοια ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν αποτελεί κίνηση που θα λύσει τα προβλήματα του συλλόγου, ούτε “θέμα ζωής και θανάτου”. Όπως είναι μια στοχευμένη ενέργεια, με δεδομένα μακροπρόθεσμα οφέλη για όλη την οικογένεια των κίτρινων.

Θυμίζουμε τη δήλωση του Άρη Στεφανίδη με τη σημείωση ότι η ανάγκη να γίνει πράξη είναι μια μεγάλη και σπουδαία αποστολή:

«Θα χτίσω το σπίτι του Αρη. Θα είναι ένας χώρος στον οποίο θα μπορούμε να πηγαίνουμε όλοι οι Αρειανοί για να θυμόμαστε το παρελθόν μας και να το τιμούμε, να πηγαίνουν και τα μικρά παιδιά να μαθαίνουν την ιστορία του Αρη. Ο Αρης έχει ανάγκη να τιμά το παρελθόν του, κάτι που δυστυχώς δεν κάνει συχνά. Εγώ είμαι άνθρωπος των πράξεων, ο σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα να ακολουθήσουν κι άλλες με στόχο να κατασκευάσω έναν χώρο που θα είναι μόνο για τον Αρη, μονό για τους Αρειανούς και θα λέγεται το ‘Σπίτι του Αρη’».

To Top