Οι κληρώσεις των ελληνικών ομάδων σε Champions και Europa League

Δείτε συγκεντρωτικά τις κληρώσεις των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Champions League και στο Europa League.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Τους αντιπάλους τους στα πλέι οφ του Europa League έμαθαν οι ελληνικές ομάδες, με τον Άρη να έρχεται αντιμέτωπος, εφόσον περάσει τη Μόλντε, με την Παρτιζάν ή την Μαλάτιασπορ.

Αναλυτικά…

Η ΑΕΚ, αν περάσει την Κραϊόβα, κληρώθηκε με το ζευγάρι Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ. Το πρώτο παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) θα είναι στο ΟΑΚΑ (22 Αυγούστου) και η ρεβάνς εκτός έδρας (29 Αυγούστου).

Ο Ατρόμητος, αν περάσει τη Λέγκια Βαρσοβίας, κληρώθηκε με το ζευγάρι Μίντιλαντ-Ρέιντζερς. Το πρώτο παιχνίδι θα είναι στο Περιστέρι (22 Αυγούστου) και η ρεβάνς εκτός έδρας (29 Αυγούστου).

Ο Άρης, αν περάσει τη Μόλντε, κληρώθηκε με το ζευγάρι Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ. Το πρώτο παιχνίδι για τον Αρη θα είναι εκτός (22 Αυγούστου) και η ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη (29 Αυγούστου).

Ο ΠΑΟΚ, αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ στο Champions League, κληρώθηκε με το ζευγάρι Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ντάνταλκ. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας στις 22 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 29 Αυγούστου στην Τούμπα.

Όσον αφορά την κλήρωση του Champions League ο πιθανός αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα προκύψει από το ζευγάρι ΑΠΟΕΛ ή Καραμπάκ, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται εκτός έδρας (20/8) και τον δεύτερο στο γήπεδο της Τούμπας (28/8).

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει είτε την πολύ ισχυρή Πόρτο που είναι και το φαβορί, είτε την Κρασνοντάρ του… Μάρκους Μπεργκ, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο “Γ.Καραϊσκάκης” (21/8) και τη ρεβάνς εκτός έδρας μία εβδομάδα μετά (27/8).

To Top