ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι “κόκκινες γραμμές” που θέλει να θέσει ο Ερασιτέχνης στην κρίσιμη γενική συνέλευση…

Μείζονος σημασίας θέμα για τον Ερασιτέχνη Άρη είναι η αξιοπιστία και η “περιφρούρηση” της έκτακτης γενικής συνέλευσης, κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα ανοίξουν ενώπιον των μελών του ΑΣ τα χαρτιά τους αναφορικά με την επιθυμία τους για εμπλοκή στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού τμήματος από την ερχόμενη σεζόν.

Ως γνωστόν, η περίοδος που διανύει ο ποδοσφαιρικός Άρης δεν είναι και η ιδανικότερη, καθώς πέρα από τις διοικητικές ζυμώσεις, παραμένει ανοιχτό το “μέτωπο” της κατηγορίας που θα αγωνιστεί η ομάδα, ενώ κανείς δε ξεχνά τη φετινή μαρτυρική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και την αποτυχία της ανόδου με την οποία επισφραγίστηκε.

Επιζητώντας μία αξιόπιστη διαδικασία την ερχόμενη Δευτέρα (20/7) -εκτός απροόπτου- τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προσανατολίζονται στο να θέσουν εξ΄αρχής ορισμένες “κόκκινες γραμμές” τόσο στις πέντε τάσεις που έχουν καταθέσει εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, όσο και προς τα μέλη και τον κόσμο που θα θελήσει να παρακολουθήσει από κοντά την συνέλευση και να συμμετέχει σε αυτήν.

Επιγραμματικά, το αρχικό πλάνο του Ερασιτέχνη κάνει λόγο για τέσσερις πυλώνες διεξαγωγής της συνέλευσης:

  • Κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΑΣ, θα ήταν ιδανικό να δώσουν το παρών οι επικεφαλής των τάσεων και όχι εκπρόσωποι τους.
  • Θα ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους να απαντήσουν σε ένα πλαίσιο ερωτήσεων που αναμένεται να συντάξει ο ίδιος ο Ερασιτέχνης, όπως είναι η αρχική επιθυμία αρκετών μελών του διοικητικού συμβουλίου τις τελευταίες μέρες.
  • Θα τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση. Κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει συγκεκριμένο χρόνο να καταθέσει το πλάνο του, ενώ θα υπάρξει προκαθορισμένος χρόνος για τις ερωτήσεις των μελών προς αυτούς.
  • Θα υπάρξει μέριμνα, ώστε οι συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους για το ποδοσφαιρικό τμήμα να μην αναλωθούν στο παρελθόν, πρόσφατο και μη, από πιθανή προηγούμενη εμπλοκή τους στα κοινά του συλλόγου. Ζητούμενο, άπαντες να επικεντρωθούν στην “επόμενη μέρα” και να αφήσουν στην άκρη την επίλυση διαφορών από το παρελθόν, ώστε να κυλήσει ήρεμα η διαδικασία και να μην σπαταληθεί χρόνος σε συζητήσεις που δεν θα έχουν κανένα όφελος για το μέλλον του Άρη.

 

To Top