Οι Κύπριοι μιλούν για οριστική συμφωνία Νέτο – Ανόρθωσης!

Οριστική συμφωνία με τον Ντάρσι Νέτο και την Ανόρθωση μεταδίδουν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης! Ο Βραζιλιάνος παίκτης του Άρη έριξε τις απαιτήσεις του, η Ανόρθωση έδωσε κάτι παραπάνω και έτσι επιτεύχθηκε η συμφωνία, που θα ανακοινωθεί ίσως και σήμερα! Πάντως στο wikipedia ο Νέτο θεωρείται ήδη παίκτης της Ανόρθωσης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κυπριακού σάιτ “protathlima.com” “τη φανέλα με το φοίνικα στο στήθος προβάρει ο Ντάρσι Νέτο. Ο 31χρονος βραζιλιάνος δεξιός μπακ εκτός απροόπτου θα αποτελέσει το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης. Αύριο ή μεθαύριο ο Νέτο θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Κύπρο για τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της «Κυρίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε οικονομική διαφορά, ωστόσο δεν είναι ικανή για να χαλάσει τη συμφωνία. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με τον Νέτο να ντύνεται στα κυανόλευκα για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα η γνωστή ιστοσελίδα πληροφοριών «Wikipedia», έχει ήδη αναγράψει ως επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του Νέτο, την Ανόρθωση.

Εφόσον αποκτηθεί ο Νέτο θα είναι πρόκειται για άλλη μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Αμμοχώστου. Οι ικανότητες του βραζιλιάνου μπακ είναι αποδεδειγμένες στην πενταετή θητεία του στον Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποία έπαιξε σε 136 αγώνες πετυχαίνοντας 13 γκολ.

Η Ανόρθωση θα είναι δεύτερος σταθμός του Νέτο στην Ευρώπη, καθώς προηγουμένως αγωνίστηκε σε ομάδες της Βραζιλίας όπως οι Φλουμινένσε, Σάντος, Μποταφόγκο κ.α.

Ο Νέτο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να πάρει την ελευθέρας του από τον Άρη Θεσσαλονίκης καθώς οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και για τη νέα χρονιά. Πάντως οι απολαβές του δεν ξεπερνούν τις 250 χιλιάδες ευρώ ποσό που η διοίκηση της Ανόρθωσης θέλει να ρίξει κατά τουλάχιστον 50 χιλιάδες”.

 

To Top