Νέο σοκ! Προσφυγή-θηλιά και ο Καστίγιο, ζητάει 2,15 εκατ. ευρώ!

Νέο σοκ στον Άρη! Ο Νέρι Καστίγιο κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης, ζητώντας συνολικά το ποσό των 2.150.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στο συμβόλαιό του και την ρήτρα που είχε βάλει η ίδια η ΠΑΕ!

Ο Καστίγιο συμπλήρωσε έναν χρόνο απλήρωτος. Δεν μπορούσε να κάνει άλλο υπομονή, όπως διεμήνυσε στους ανθρώπους του Άρη, από την περασμένη βδομάδα. Χθες έληξε η διορία που είχε δώσει στη διοίκηση για να τακτοποιήσει το θέμα. Είχε τονίσει ότι εφόσον δεν ικανοποιηθεί, η προσφυγή θα ήταν μονόδρομος.

Η πλευρά Καστίγιο είχε ζητήσει την άμεση καταβολή 190.000 ευρώ, οφειλές της ΠΑΕ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011 και τα υπόλοιπα χρήματα της οφειλής (500.000) μέχρι 30/6 σε έξι δόσεις, κάτι τέτοιο δεν έγινε και αντ’ αυτού ζητήθηκε από τον παίκτη να κάνει κι άλλη υπομονή. 

Η υπόθεση πήρε παράταση 24 ωρών, για να λυθεί οριστικά σήμερα. Είτε να υλοποιηθεί ο διακανονισμός για να προχωρήσει η διαδικασία ενός βελούδινου διαζυγίου (ο Καστίγιο δεν θα συνέχιζε του χρόνου στον Άρη, μια και το συμβόλαιο του είναι υπέρογκο για τις δυνατότητες της ΠΑΕ, ήτοι 550.000 ευρώ), είτε σε αρνητική εξέλιξη να υπάρξει η πλήρης ρήξη και η προσφυγή.

Σήμερα, μετά από ραντεβού των εκπροσώπων του με τη διοίκηση, του ζητήθηκε να περιμένει μια βδομάδα ακόμη! Η πλευρά του παίκτη ήταν άμεση και έδωσε την εξής απάντηση: “Η υπομονή εξαντλήθηκε, μετά από ένα χρόνο”.Ο Μεξικανός επιθετικός έδωσε εντολή στους νομικούς του να καταθέσουν προσφυγή, ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι χρήματα που αντιστοιχούν στο συμβόλαιο του παίκτη για την φετινή και την επόμενη χρονιά (1.150.000 ευρώ) και η ρήτρα του 1.000.000 ευρώ που είχε βάλει η ΠΑΕ!

Η προσφυγή αυτή ΄σφίγγει ακόμη περισσότερο τη θηλιά γύρω από τον ιστορικό σύλλογο… Τα προβλήματα μοιάζουν με ένα βαρέλι δίχως πάτο…

 

 

To Top