Φατί: «Δεν υπέγραψα ακόμα»

Να ανασκευάσει τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν από την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Αζαξιό επιχείρησε ο Ρίκι Φατί, ο οποίος τόνισε μέσω twitter ότι «δεν υπέγραψα ακόμα» στη γαλλική ομάδα.

Ο σύλλογος της Κορσικής βιάστηκε να ανακοινώσει από χθες, Τρίτη, την απόκτηση του Σενεγαλέζου μέσου, γεγονός που είχε ως συνέπεια να δεχθεί ευχές και συγχαρητήρια ο Φατί στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter. Ο ίδιος, όμως, προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα, δεδομένου ότι δεν έχει απεμπλακεί επίσημα από τον Άρη, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της δεύτερης προσφυγής.

«Δεν υπέγραψα ακόμα», διευκρίνισε ο παίκτης, ο οποίος φυσικά έχει συμφωνήσει με την Αζαξιό, αλλά θα περιμένει τη λύση του συμβολαίου του με τους «κίτρινους» για να το δηλώσει δημόσια και να ενταχθεί και τυπικά στο δυναμικό του γαλλικού συλλόγου.

Στο μεταξύ, πάντως, ο σενεγαλέζικος Τύπος πάντως κάνει αναφορές στη μετακίνηση του Φατί στην Αζαξιό και την επιστροφή του στη Γαλλία, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα «νέο ξεκίνημα», σε συνδυασμό με την απόφασή του να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «rewmi.com», που επισημαίνει ότι αγωνιζόμενος σε μία πιο ανταγωνιστική ομάδα ο Φατί θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μία θέση στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής Σενεγάλης, όπου δεν έχει καταφέρει ακόμα να καθιερωθεί. Στα δύο πρώτα ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, ο μέσος του Άρη είχε μόνο μία ολιγόλεπτη συμμετοχή, μπαίνοντας στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας αγώνα με την Ουγκάντα.

To Top