Οι Λέικερς ψάχνουν λύσεις στον εσωτερικό διχασμό τους

Διαφορετικές απόψεις επικρατούν στο στρατόπεδο των Λέικερς σχετικά με την επιστροφή στην δράση, με την ομάδα του Λος Άντζελες να χαμηλώνει τους τόνους.

Διχασμένοι είναι οι παίκτες του ΝΒΑ σχετικά με την επιστροφή στην δράση και σταδιακά έχουν αρχίσει να ακούγονται όλες οι φωνές. Η ομάδα που ακούστηκε πιο έντονα, ως προς τις εσωτερικές διαφωνίες είναι οι Λέικερς.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ένας από εκείνους που θέλει να συνεχιστεί κανονικά η δράση, κάτι που σύμφωνα με τον Μπέβερλι θα επηρεάσει άπαντες, ενώ ακούστηκε και η άποψη του Χάουαρντ που είναι αντίθετος. Επειδή οι Λέικερς είναι εκείνοι που… βγήκαν προς τα έξω, υπάρχει μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

«Δεν υπάρχει διχασμός», τόνισε ένα από τους παίκτες, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «έχουμε χρόνο να βρούμε λύσεις ως λίγκα και ως ομάδα».

Η δημόσια δήλωση του Χάουαρντ και η διάθεση του ΛεΜπρον, που έχει γίνει από νωρίς γνωστή, έχουν βάλει… φωτιά στους Λέικερς, ενώ και ολόκληρο το ΝΒΑ, προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες.

 

 

To Top