Οι μέτοχοι αποφασίζουν, η Λέσχη συμβάλλει στο αδιέξοδο της ΚΑΕ (photo)

H Λέσχη μελετάει τρόπους οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ, διοικητική λύση, όμως, δεν μπορεί να δώσει, γιατί η ΚΑΕ έχει μετόχους και αυτοί θα πρέπει να αποφασίσουν. Αυτό θα συζητηθεί ουσιαστικά στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης, που ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, ώστε να δοθεί και διοικητική λύση μέσα από τον φορέα του συλλόγου.

Ο Γιάννης Δαμιανίδης έστειλε σήμερα το πρωί την επιστολή του στον πρόεδρο της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννη Γρανούζη, ο οποίος και την διάβασε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Αναφέρεται πως “όπως γνωρίζετε, το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου μας αντιμετωπίζει προβλήματα, τόσο διοικητικά όσο και οικονομικά.
Τα συγκεκριμένα προβλήματα γίνονται δυστυχώς εντονότερα, καθώς στην ελλάδα αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη επικρατεί μια πρωτόγνωρη οικονομική αβεβαιότητα, οι προεκτάσεις της οποίας δεν είναι προβλέψιμες.
Στη δύσκολη, λοιπόν, αυτή περίοδο που διανύουμε, καλούμαστε να προτείνουμε και να δώσουμε λύσεις.
Προτάσεις, οι οποίες πρέπει να προέλθουν μέσα από τον Σύλλογο και λύσεις, οι οποίες πρέπει να δοθούν από τη βάση του Συλλόγου, ώστε να ανακτηθεί η πίστη και το όραμα του κόσμου για το τμήμα μπάσκετ.
Ως πρόεδρος της ΑΡΗΣ ΚΑΕ και κυρίως ως ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Φίλων Άρη, σαν καλώ να συγκαλέσετε άμεσα, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου, έκτακτη γενική συνέλευση των μελών, για να συζητήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια και να αποφασίσουμε όλοι μαζί, με αρειανή συνείδηση την αυριανή μέρα του “αυτοκράτορα”.

Σε πρώτη φάση θα επιχειρηθεί άμεση “εθελοντική” οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ, είτε με αγορά διαρκείας, είτε με κάποιον άλλον τρόπο που μελετάται από την Λέσχη. Διοικητικά, όμως, θα πρέπει να αποφασίσουν οι μέτοχοι τι θέλουν να κάνουν. Θέλουν να κρατήσουν την ομάδα όπως είναι; Θέλουν να δώσουν τις μετοχές στην Λέσχη Φίλων Άρη και στα πρότυπα του ποδοσφαιρικού τμήματος, να εκλέγεται διοίκηση και στο μπάσκετ; Είναι το βασικό που θα συζητηθεί στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης, όταν αυτή γίνει. Πρέπει όντως να γίνει άμεσα, γιατί όπως παραδέχτηκε και ο κ. Γρανούζης “υπάρχει διοικητικό κενό”, όπως πρέπει πριν και πάνω από όλα να συναντηθούν οι μέτοχοι και να αποφασίσουν οι ίδιοι τι θέλουν και τι δεν θέλουν να κάνουν με το τμήμα μπάσκετ.

Δείτε την επιστολή του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη στη Λέσχη Φίλων Άρη:

{gallery}siridis/damian_epistoli{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top