«Πρόβλημα ο Άρης και η ατμόσφαιρα του Παλέ»

Ο Άρης βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο και ειδικά μέσα στο Αλεξάνδρειο είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να τον κερδίσει. Αυτό επεσήμανε και ο Κώστας Φλεβαράκης στις καθιερωμένες δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα με τους κίτρινους.    

 Ο τεχνικός του Ηλυσιακού ανέλυσε τις δυσκολίες της αναμέτρησης λέγοντας πως: «έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, με αθλητικούς ξένους παίκτες αλλά και έμπειρους Έλληνες. Ο Ταπούτος κάνει πολύ καλή σεζόν, ενώ η εμπειρία και οι ικανότητες των Τσαλδάρη και Βεργίνη στην περιφέρεια είναι σημαντικοί παράγοντες στην εξέλιξη ενός ματς», υποστήριξε και συμπλήρωσε:

«Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε την ατμόσφαιρα του Αλεξάνδρειου που δημιουργεί πάντα πίεση στον αντίπαλο. Γενικά ο Άρης είναι σε ανοδική πορεία κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα του. Εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να μπλοκάρουμε τα ατού των αντιπάλων μας και να κάνουμε αυτά που πρέπει στην επίθεση».

Ο Μίροσλαβ Τόντιτς συμφώνησε με τον προπονητή του υπογραμμίζοντας πως «η αντίπαλη ομάδα έχει βρει ρυθμό και προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη, κάτι που σημαίνει ότι πέρα από την αγωνιστική της άνοδο θα είναι καλά και στην ψυχολογία. Εμείς θα παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top