Οι μετοχές της ΠΑΕ σε μεσεγγυούχο, προβλέπει η πρόταση Αθανασιάδη

Συνεχίζεται και σήμερα η ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη για την πρόταση της διοίκησης σε ότι αφορά την «επόμενη μέρα» της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος των κίτρινων ανέλυσε το Σάββατο το πλάνο στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη και της Κοινωνίας Μελών Άρη και αυτό αναμένεται να το κάνει διεξοδικότερα σήμερα.
Ο Αθανασιάδης αναφέρθηκε σε αυτήν την πρόταση με περισσότερες λεπτομέρειες, κυρίως για τις επόμενες κινήσεις του με την εισροή κεφαλαίων από τον Ισπανό τραπεζίτη, Φερνάντο Πλα, αν και εφόσον πάρει οριστικά το… πράσινο φως από τα μέλη του φορέα στη συνέχεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης, κάτι που τόνισε και ο ίδιος στην πρόσφατη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία: «εμείς καταθέσαμε  μια τεκμηριωμένη πρόταση και περιμένουμε να την εγκρίνει ο κόσμος».

Στην πρώτη ενημέρωση που έγινε και θα συνεχιστεί σήμερα  αναλύθηκε το νομικό κομμάτι όλης της υπόθεσης, πως θα είναι δηλαδή καλυμμένος νομικά ο σύλλογος και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Αθανασιάδης ανέπτυξε το πλάνο του και τις προϋποθέσεις για το θέμα των μετοχών που θα δοθούν σε μεσεγγυούχο. Απομένει να ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι αυτός και αν θα συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη της κιτρινόμαυρης οικογένειας.

Αναλύθηκε επίσης το πλάνο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά σε σχέση με το οικονομικό. Η μείωση του προϋπολογισμού του αγωνιστικού τμήματος είναι το πρώτο βήμα, ώστε να μπορέσει και πάλι η ΠΑΕ να αντεπεξέλθει των υποχρεώσεών της. Αυτό προϋποθέτει στήριξη στη “νέα γενιά” ποδοσφαιριστών και γι’ αυτόν τον λόγο θα προωθηθούν παιδιά από την Κ20 ή και την Κ17.

To Top