Τα “καυτά” σημεία πριν από την κρίσιμη μέρα για τον φάκελο

Μετά τη συνάντηση που είχαν οι διοικούντες του Άρη με τα στελέχη της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ που είχαν στην Αθήνα, την περασμένη Παρασκευή διαπιστώνεται ότι ο αγώνας δρόμου για τον φάκελο της αδειοδότησης έχει ξεκινήσει και είναι… ανηφορικός.

Όπως είναι γνωστό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης και ο εκτελεστικός διευθυντής, Γιάννη Κόντης βρέθηκαν στην αρμόδια επιτροπή με σκοπό να υπάρξουν οι πρώτες διευκρινήσεις για τον φάκελο. Αποτελεί μια διαδικασία που θα τηρηθεί με όλες τις ΠΑΕ και έδωσε την ευκαιρία για…μια προκαταρκτική συζήτηση, πριν το άνοιγμα τον φακέλων, που έχει προσδιοριστεί για την Τρίτη 22 Μαΐου, μια κρίσιμη μέρα για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Τα μέλη της Επιτροπής ζήτησαν διευκρινήσεις από τους τους παράγοντες του Άρη, μια και δεν είναι μυστικό ότι από την ημέρα που κατατέθηκε ο φάκελος της κίτρινης ΠΑΕ ως σήμερα παρατηρούνται κάποιες σημαντικές αλλαγές δεδομένων, μέσα από εκκρεμότητες που προέκυψαν.

Οι πιο σημαντικές έχουν να κάνουν με τις προσφυγές των Φατί, Ντίκο, Σηφάκη, Σανκαρέ, αλλά και την κατάπτωση της εγγυητικής ύστερα από τις ενέργειες του Διγενή Λακκώματος

Οι άνθρωποι της επιτροπής ζήτησαν από τους παράγοντες του Άρη να διευθετήσουν προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα μετά το επίσημο «άνοιγμα» των φακέλων ανοίγματος των φακέλων την Τρίτη.
Ήδη στο πλαίσιο αυτό έγινε το Σάββατο ένα σημαντικό ραντεβού με τον εκπρόσωπο των τριών «Γάλλων» (Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ), στο οποίο συμφωνήθηκε να δοθεί αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής των Φατί, Ντόικο που είναι προγραμματισμένη ανήμερα της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ (21 Μαΐου).
Φυσικά, μια σοβαρή εκκρεμότητα για τον Άρη είναι η απόφαση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του, την οποία έλαβε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έπειτα από αίτημα του σωματείου «Διγενής Λακκώματος», η οποία πρέπει να διευθετηθεί.
Γίνεται αντιληπτό πόσο… ανηφορικός είναι ο δρόμος μέχρι την ερχόμενη Τρίτη με πολλά ανοιχτά μέτωπα, που απαιτούν ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

To Top