Οι μικρές που περπάτησαν χέρι – χέρι με τα ινδάλματά τους!

Μια ονειρεμένη εμπειρία έζησαν την Κυριακή εννιά παίκτριες της ποδοσφαιρικής ομάδας κορασίδων του Άρη. Οι μικρές αθλήτριες, ηλικίας 8 έως 14 ετών, συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στο Άρης – Παναιτωλικός, συνοδεύοντας τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο! Πέντε από αυτές μίλησαν στο PRESSARIS για τις εντυπώσεις τους, αλλά και για τους διαλόγους που είχαν με τα αστέρια της ομάδας…

Έπειτα από πρωτοβουλία των ανθρώπων του συλλόγου, οι εννιά κορασίδες έκαναν ένα όνειρό τους πραγματικότητα, αναλαμβάνοντας έναν ρόλο που συνήθως ανατίθεται σε αγόρια των τμημάτων υποδομής. Οι Αγγελική Κεχαγιά, Κατερίνα Βατού, Δήμητρα Χαχαμίδου, Ελένη Ευαγγελίδου, Ευαγγελία Μουστάκη, Ελένη Βουτσά, Μαριάννα Κυριαζίδη, Ανθή Διονυσάτου και Χρύσα Χατζηνείρου ήταν τα τυχερά κορίτσια, που άγγιξαν τα ινδάλματά τους και σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ αυτή την όμορφη εμπειρία.

Οι πέντε πρώτες μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους με το PRESSARIS, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να τους ξαναδοθεί και πάλι η ευκαιρία να ζήσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Η παρουσία μας χθες στο γήπεδο ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Γνώρισα όλους τους παίκτες του Άρη από κοντά και είδα όλη τη διαδικασία που ακολουθούν μέχρι να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ήμουν δίπλα στον Τόχα και μου φάνηκε ότι ήταν αγχωμένος. Ο ίδιος μου το επιβεβαίωσε και εγώ του ευχήθηκα ‘καλή επιτυχία’», είπε η επιθετικός του Άρη, Αγγελική Κεχαγιά, με νωπή ακόμη τη χαρά από την προχθεσινή εμπειρία.
Η 14χρονη παίκτρια στάθηκε στην ώθηση που έδωσε η εξέδρα στους παίκτες, αλλά και στις ίδιες: «Ο κόσμος φώναζε δυνατά και χειροκροτούσε θέλοντας να εμψυχώσει την ομάδα και τα κατάφερε. Εγώ, τουλάχιστον, ξεπέρασα το άγχος μου κατευθείαν. Το αποτέλεσμα του αγώνα, βέβαια, δεν με ικανοποίησε αν και πιστεύω ότι ο Άρης άξιζε τη νίκη. Είχε την κατοχή της μπάλας και έπαιξε καλύτερα».

Τον ενθουσιασμό της δεν έκρυψε ούτε η Κατερίνα Βατού: «Αισθάνθηκα πολύ όμορφα τη στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο, αλλά και όση ώρα μείναμε μέσα. Χάρηκα ιδιαίτερα που έπιασα το χέρι του Ουμπίντες, ο οποίος μάλιστα είναι και ο αγαπημένος μου παίκτης. Μου είπε ‘γεια’ λίγο πριν ξεκινήσουμε και μετά μου έκλεισε το μάτι»!
Όσο για το φίλαθλο κόσμο του Άρη, ανέφερε: «Υπήρχαν πάρα πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο, που δημιούργησαν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα ήθελα να ξαναζήσω αυτό που έζησα χθες και γιατί όχι να παίξω κι εγώ κάποτε σ’ αυτό το γήπεδο, με τη γυναικεία ομάδα».

Η γνωριμία με τους παίκτες θα μείνει αξέχαστη και στη Δήμητρα Χαχαμίδου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να δω τους παίκτες του Άρη από κοντά. Ήταν μία ιδιαίτερη εμπειρία για εμένα και θα ήθελα να την ξαναζήσω».
Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ήταν ο παίκτης που συνόδευσε και για τον οποίο είχε να πει τα εξής: «Ήταν πολύ άνετος και μου έκανε εντύπωση. Τον ρώτησα αν είχε άγχος και μου απάντησε ‘όχι’. Μετά ήρθε η ώρα να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να κρύψω τη χαρά μου. Το χαμόγελο από το πρόσωπό μου δεν έφευγε με τίποτα»!

Με τον αγαπημένο της παίκτη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και η 11χρονη Ελένη Ευαγγελίδου, που συνόδεψε το Νέτο: «Θαυμάζω πολύ το Νέτο και αυτός ήταν που μου έπιασε το χέρι. Με ρώτησε πώς με λένε και εγώ του απάντησα, αν και είχα λίγο άγχος, είναι η αλήθεια! Μετά βγήκαμε έξω και τα ξέχασα όλα. Ο κόσμος φώναζε πολύ δυνατά και δεν είχε τύχει άλλη φορά να βρεθώ σε ένα τόσο γεμάτο γήπεδο. Ήταν όλα πολύ ωραία, αν και δεν κράτησε πολύ»!

Τέλος, η μικρότερη της παρέας ήταν η ηλικίας 8 ετών Ευαγγελία Μουστάκη, η οποία έχει πάρει μάλιστα τον τιμητικό τίτλο της αρχηγού στην ομάδα, επειδή ακριβώς αποτελεί τον… «Βενιαμίν» της παρέας! Μπορεί η μικρή Ευαγγελία να μη θυμόταν ποιον παίκτη συνόδευσε στον αγωνιστικό χώρο, δεν πρόκειται, ωστόσο, να ξεχάσει τη… φασαρία που επικρατούσε σ’ αυτόν.
«Το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο, που έκανε πολύ θόρυβο. Πέρασα πολύ ωραία», ήταν τα λόγια της 8χρονης, που έχει ως αγαπημένο παίκτη τον Νέτο, διότι «…έχει ωραία μάτια και παίζει πολύ καλά»!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top