Βάζει και τον Γιάκομπ στο περιθώριο, ετοιμάζεται για Κύπρο ο Ρουμάνος

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει, ήδη, θέσει θέμα ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο, στοχεύοντας κυρίως σε δυο θέσεις: του επιθετικού και του μέσου. Ο Πολωνός έχει πάρει τις αποφάσεις του σε ότι αφορά και το ξεκαθάρισμα του υλικού. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έχει δείξει βάζει στο περιθώριο και τον Βικτοράς Γιάκομπ.

Ο Πρόμπιερζ έχει, πλέον, μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, πιο αντικειμενική για το έμψυχο δυναμικό, το παραδέχθηκε και ο ίδιος στις δηλώσεις του και αφού έθεσε στη διοίκηση… αίτημα για άμεση ενίσχυση προκειμένου να καλύψει ανάγκες και αδυναμίες της ομάδας, προχωράει στις τελικές του αποφάσεις για τους παίκτες που δεν υπολογίζει.

Εκτός, λοιπόν, από τον Σάκη Πρίττα, ο οποίος είναι ήδη στο περιθώριο και προπονείται μόνος του, ο 39χρονος δείχνει να μην υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Βικτοράς Γιάκομπ, στον οποίο έδωσε κάποιες ευκαιρίες, αλλά όπως φαίνεται δεν τον έπεισαν οι… «απαντήσεις» που πήρε σχετικά με τις δυνατότητες της προσφοράς του.

Την ίδια ώρα, πρόταση από ομάδα της Κύπρου φέρεται να έχει ο Βικτοράς Γιάκομπ. Ο Ρουμάνος φορ έχεις στα χέρια του μία καλή προσφορά από ομάδα της Μεγαλονήσου και την σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει…

Ο Ρουμάνος στην παρούσα φάση είναι εκτός πλάνων από τον Πρόμπιερζ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κριστιάν Πορτίγια, του οποίου το μέλλον είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο…

Ακόμη, η περιθωριοποίηση του Νοέ Ακόστα αποτελεί ένα πρώτο δείγμα, ότι ο Ισπανός δεν είναι κι αυτός στις βασικές επιλογές του προπονητή του Άρη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν, ήδη, αρκετά… σενάρια, που τον φέρνουν πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου!

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Νέρι Καστίγιο, η αρχική άποψή του, φαίνεται πως έχει αλλάξει μετά τα γεγονότα της Κυριακής και αποτελεί ερωτηματικό κατά πόσο θα του ανανεώσει την εμπιστοσύνη του.

Παράλληλα, ο Πρόμπιερζ φέρεται να έχει την πρόθεση να προωθήσει στη βασική ομάδα ακόμη δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Κανούλας (τέθηκε θέμα δανεισμού του στην Επανομή, πριν από λίγες μέρες) και Γιαννίτσης.

Από κει και πέρα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού μετά από εισήγηση του Πολωνού, ενώ θεωρείται επιβεβλημένη η προσθήκη ενός επιθετικού μέσου, καθώς είναι  εμφανής η αδυναμία της ομάδας στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top