Οι «μικροί» «κέρδισαν» τον Κατσαβάκη, θετική εισήγηση για επαγγελματικά συμβόλαια

Ο Μάκης Κατσαβάκης, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του, αλλά και από όσα συζητάει με τους συνεργάτες του έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των «μικρών» στο Πράτο.

Αυτό φαίνεται και από το χρόνο που τους έδωσε. Από τους παίκτες αυτούς τις περισσότερες εντυπώσεις κέρδισε ο Δημήτρης Σουνάς. Ο 18χρονος έδειξε εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, αγωνιζόμενος ως δεκάρι και όπως έλεγαν οι… αυτόπτες μάρτυρες «με την κατάλληλη προσοχή και δουλειά θα εξελιχθεί σε ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τον Άρη».

Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του Κατσαβάκη: «Αυτό το παιδί πρέπει να προσεχθεί. Θα εξελιχθεί σε μεγάλο ταλέντο και θα αφήσει εποχή», έλεγε στην διάρκεια της προετοιμασίας στο Πράτο.

Από τους οκτώ «μικρούς» που είχε στην διάθεσή του ο 59χρονος προπονητής, οι περισσότεροι θα γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο Σερραίος τεχνικός θα εισηγηθεί εντός των ημερών την προώθησή τους και την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου τους.

Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αποκομίσει από τον Νταμαρλή (στόπερ, αμυντικό χαφ), τον Καραγιάννη (δεξί-αριστερό άκρο), τον Αντωνιάδη (αμυντικό χαφ), τον Παπαδόπουλο (θα προωθηθεί για τρίτος τερματοφύλακας), και τον Άντι Ρένια.

To Top