Ο Μπολτ-9.63 της Μάντσεστερ θέλει να… δοκιμαστεί από τον Φέργκιουνσον!

Eίναι ένθερμος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν το έχει κρύψει όπως και το ότι είναι λάτρης του ποδοσφαίρου.

Και κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία ο Γιουσέιν Μπολτ φροντίζει να δηλώνει πως θέλει να κλωτσήσει τη… στρογγυλή θεά κι όχι σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά στο ανώτερο.

Ο Τζαμαϊκανός σταρ, παγκόσμιος ρέκορντμαν και δις χρυσός ολυμπιονίκης στα 100 μ., επανέλαβε ότι θέλει να δοκιμαστεί από τον σύλλογο, τονίζοντας πως «ο κόσμος νομίζει πως αστειεύομαι, όμως ο σερ Αλεξ μου τηλεφώνησε και μου είπε “ας το δοκιμάσουμε”»!

 Ο Τζαμαϊκανός ολυμπιονίκης των 100 μ. και ρέκορντμαν 100 μ. – 200 μ. πρόσθεσε ότι «δεν θα δοκίμαζα αν πίστευα πως δεν είμαι αρκετά καλός».

Ο Μπολτ, μάλιστα, «έριξε το μπαλάκι» στον κόουτς της Γιουνάιτεντ, καταλήγοντας πως «θα βρίσκομαι στη Μεγάλη Βρετανία για μερικές μέρες. Αν ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον θέλει να μου τηλεφωνήσει, ξέρει πού βρίσκομαι».

Ενώ εκπρόσωπος του συλλόγου αστειεύτηκε, απαντώντας ότι «ο Μπολτ θα προσέθετε ταχύτητα στην ομάδα»!

Μάλιστα η γνωστή σκανδαλοθηρική αγγλική εφημερίδα «Sun» στην ηλεκτρονική της έκδοση φρόντισε να ντύσει ήδη τον Μπολτ στα κόκκινα, δημιούργησε φανέλα με το όνομα του Τζαμαϊκανού και νούμερο το 9.63, ενώ έφτιαξε και ενδεκάδα, με τον Μπολτ να είναι στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Πηγή: sentragoal

To Top