Παραίτηση και τυπικά του Τσαλτίδη – Τι λέει η ΠΑΕ, τι υποστηρίζει ο ίδιος

Tην παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης Χρύσανθος Τσαλτίδης. Σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, αλλά και δήλωση του ίδιου.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η κίτρινη ΠΑΕ: “Η παραίτηση του  έγινε αποδεκτή από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ που ευχαριστεί τον δημοσιογράφο για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσαλτίδης παραιτήθηκε εξ ολοκλήρου από το υπόλοιπο του συμβολαίου του, ουδέποτε κινήθηκε νομικά εναντίον της ΠΑΕ, αλλά και ούτε δέσμευσε ΠΟΤΕ  μονομερώς περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ για δεδουλευμένα του.

Μάλιστα μέρος αυτών διέθεσε, ως συμβολική κίνηση, για την αγορά 10 εισιτηρίων διαρκείας που θα διατεθούν σε φίλους του ΑΡΗ που δεν έχουν την δυνατότητα αγοράς του εισιτηρίου τους”.

Στη συνέχεια η ΠΑΕ Άρης φιλοξενεί την παρακάτω τοποθέτηση του Τσαλτίδη στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Ήταν τεράστια τιμή να υπηρετήσω τον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας από την θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ αυτά τα τρία χρόνια- ιδιαίτερα τους συναδέλφους δημοσιογράφους, αλλά και όλους τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ-  και παράλληλα να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο του ΑΡΗ, για τα όποια λάθη έγιναν, πάντα όμως με ανιδιοτέλεια, στην προσπάθεια εξυπηρέτησης των αναγκών και των απαιτήσεων μίας τόσο υπεύθυνης θέσης σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ».

To Top