Οι ξεχωριστές διακοπές του Σηφάκη και η προσμονή της επιστροφής

Ο Μιχάλης Σηφάκης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Το 2012 τον φέρνει πιο κοντά στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία, και μέσα στις επόμενες βδομάδες θα πάρει τέλος η δύσκολη περίοδος της αποθεραπείας του και θα πατήσει και πάλι το… χορτάρι, φορώντας την αθλητική του φόρμα.

Ο διεθνής πορτιέρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Μπολόνια για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, θέλοντας να συνδυάσει το ιατρικό πρόγραμμα με συγκεκριμένες ασκήσεις ενδυνάμωσης του εγχειρισμένου γόνατου, ενώ βρήκε την ευκαιρία να… αποδράσει αναζητώντας λίγες στιγμές ξεκούρασης στην όμορφη ιταλική πόλη.

Ο τερματοφύλακας του Άρη συνάντησε στην Μπολόνια τον Παναγιώτη Κονέ – ο οποίος αγωνίζεται στην Μπολόνια και το Καμπιονάτο κι έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους λόγω Εθνικής – και προσπάθησαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και της αγωνιστικής πίεσης.

Κοινό σημείο των λόγων και των σκέψεων του Σηφάκη, η γρήγορη επιστροφή στη δράση, κάτι που υπολογίζεται να γίνει από τα μέσα του Φεβρουαρίου. Ο 27χρονος Κρητικός έχει πεισμώσει και θέλει να «κερδίσει» το αγωνιστικό στοίχημα με την επιστροφή του στον Άρη και την Εθνική Ελλάδας.

To Top