«Πατούν» Ρωσία Παλιάτσιος και Πολιανίδης

Επί ρωσικού εδάφους αναμένεται να βρεθούν εντός των επόμενων ωρών οι Πάρης Παλιάτσιος και Βασίλης Πολιανίδης, με την αποστολή της Εθνικής Νέων (U-18), για να συμμετάσχουν στο διεθνές φιλικό τουρνουά «Βαλεντίν Γκρανάτκιν». Στη διοργάνωση αυτή που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη από τις 4 έως 10 Ιανουαρίου, συμπεριλήφθηκαν και οι δύο ποδοσφαιριστές της Κ-20, έχοντας προηγουμένως περάσει το «τεστ» των προπονήσεων που τελέστηκαν το τελευταίο τριήμερο του Νοεμβρίου.

H «γαλανόλευκη», που συγκεντρώθηκε στην Αθήνα και ταξιδεύει στη Μόσχα μέσω Μονάχου, βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με την Ουκρανία και την Ιταλία, με τις οποίες θα έρθει αντιμέτωπη στις 5 και 7 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Και οι δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 13:00 ώρα Ελλάδος και θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο «SCC Peterburgksy», το οποίο διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα.

Στον 1ο όμιλο έχουν τοποθετηθεί η Ρωσία, η Λιθουανία και η Λευκορωσία, στο 2ο όμιλο η Φινλανδία, το Αζερμπαϊτζάν και η τοπική ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, ενώ ο 4ος απαρτίζεται από την Τσεχία, την Τουρκία και τη Λετονία. Οι νικήτριες ομάδες των τεσσάρων γκρουπ προκρίνονται στα ημιτελικά του τουρνουά, ενώ οι υπόλοιπες θα αναμετρηθούν για τις θέσεις 5-12.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας:
Χουτεσιώτης, Σουκιάς, Σιώπης, Ιωαννίδης (Ολυμπιακός), Μουζακίτης, Χουχούμης, Δώνης, Γιαννιτσάνης (Παναθηναϊκός), Πολιανίδης, Παλιάτσιος (Άρης), Παναγιωτούδης (ΠΑΟΚ), Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος (Ατρόμητος), Σπανός (Πανιώνιος), Παπαδημητρίου (ΑΕΚ), Κοντοπίδης (Αστέρας Τρίπολης), Βοσνακίδης (Πανθρακικός), Γούτας (Ξάνθη).

To Top