«Σπάει το ρόδι» με Κέρκυρα η Κ-17

Με το… δεξί φιλοδοξεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις για το νέο έτος η Κ-17, που αύριο στη Σουρωτή (12:00) δίνει το πρώτο της ματς για το 2012, υποδεχόμενη την Κέρκυρα στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «κίτρινοι», που προέρχονται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, με νίκη φτάνουν στη βαθμολογία τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, καθώς η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μόλις τρεις βαθμοί. Συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος» βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, αλλά ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Άρη (17 βαθμοί σε 8 ματς).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον στον αγώνα του πρώτου γύρου που διεξήχθη στην Ιόνια νήσο, οι παίκτες του Τάσου Θέου είχαν επιβληθεί των Φαιάκων,που έχουν μόλις δύο βαθμούς σε 8 παιχνίδια, με 0-4 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Γιαννακιτσίδης (2), Ζήσης και Λεμονής.

Για την αυριανή αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 12:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα, ο Τάσος Θέος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Μαντζάρη, Σινάδο, Κιβρακίδη, Μπιμπισίδη, Γραμπή, Μήτρου, Τσιπούρα, Βαρότση, Βαλαή, Μπελούλη, Πασχαλίδη, Φούσκα, Λεμονή, Αλταλίκη, Ζήση, Ιγνατίδη, Μαρινόπουλο, Βασιλούδη και Παπουτσή. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Χατζηνικολάου, Λεμονής και Χατζηβλασίου.

Διαιτητής του ματς θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Οκονιάτση από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top