Οι οπαδοί της Ρόμα συγκέντρωσαν χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο του Μαντσίνι

Ο Τζανλούκα Μαντσίνι τιμωρήθηκε με πρόστιμο από τον αθλητικό δικαστή για το γεγονός ότι σήκωσε σημαία κατά της Λάτσιο μετά από την επικράτηση της Ρόμα στο Derby della Capitale, με οπαδούς των τζαλορόσι να συγκεντρώνουν οι ίδιοι το σχετικό ποσό.

Αναντίρρητα, ο Τζανλούκα Μαντσίνι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο τελευταίο Derby della Capitale μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο. Όχι μόνο επειδή πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι αλλά για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο επέλεξε να πανηγυρίσει στο φινάλε.

Συγκεκριμένα, πήγε προς την Curva Sud που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του και πανηγύρισε μπροστά τους κυματίζοντας μία σημαία που ήταν στα χρώματα των λατσιάλι και είχε ζωγραφισμένο πάνω της ένα ποντίκι.

Το γεγονός αυτό του κόστισε 5.000 ευρώ, αφού τόσο ήταν το πρόστιμο με το οποίο τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή, όμως είναι πλέον πολύ πιθανό να μη χρειαστεί να βγάλει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του.

Για αυτό “φρόντισε” ένα γκρουπ υποστηρικτών της Ρόμα μέσω της πλατφόρμας “Go Fund MeGo Fund Me”, με πάνω από 600 άτομα να κάνουν σχετική δωρεά και να συγκεντρώνονται μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες πάνω από 5.000 ευρώ, το ποσό δηλαδή που καλείται να πληρώσει ο παίκτης στον αθλητικό δικαστή.

Τώρα μένει να δούμε αν ο Μαντσίνι θα χρησιμοποιήσει αυτή την πηγή χρημάτων, με την “Corriere dello Sport” να αποκαλύπτει πάντως ότι μετά από τον πανηγυρισμό του στο ντέρμπι υπήρχε εκτόξευση στην πώληση φανελών της Ρόμα με το όνομά του…

 

 

To Top